Hayırlı sabahlar... miniminnoş anneler ve hamişler
Ve bebiş düşünenler rabbim herkese sağlıklı sahatli hayırlı evlatlar nasip etsin♡♡
Kizlar öncelikle dümene geldik derler ya bizde su an o durumdayız dün gece kaynım eşimi aradı acil kafeye gel konuşacaklarim var diye eşim gitti saat 1 gibi gece neyse kaynım eşime bilezikleri vermiş bak ben gittim aldım demiş bilezikleri neyse eşim demiş ki abi bu bilezikler eşimin bilezikleri hanı satmıştı neden yalan konuştular biz ses etmeyiz sanıp öylemi satacaklar di bizi kandırmaya ne gerek var falan demiş kaynimda yok yok dün gidip aldık demiş eşim demiş ben sala k değilim ma l da değilim bu bilezikler eşimin demiş aynısı ve annemin bunu anında alması imkansız demiş neyse eşim demiş allaha havale olsunlar demiş yazık günah hamile kızı çok ağlattılar ahını aldılar kızın demiş bunlar onun babasının taktıkları demiş ayıptır böyle bişey yapılmaz demiş neyse eşim geldi dedi al bak bi baktım benim bileziklerim hemen eşime bunlar satmamış neden bizi kandırdılar dedim sattık 2 ay önce dediler dedim eşim dedi demekki bizi sala kk sanıp ses etmicez sanıp satacaklardı demiş neyse eşimin 16 yaşında yeğeni var eşime çok düşkün eşim onu aradı sabah ise gitmeden gizliden bize uğra dedi neyse yeğeni geldi sabah 7 gibi eşim ona bana doğruyu söyle dedi çocukta başladı anlatmaya amca babam araba alsın diye babaannem babama verdi dedi ama resmen yalvardı benden duydugunuzu söylemeyin diye yoksa babam keser beni dedi gelelim asıl meseleye bu nasıl vicdandır 4 gün boyunca sürekli sinirimden ağladım... yazık günah rabbim bırakmaz onların yanına ama nr diyim artık bi oğlu araba alsın diye diyer oğlunu madur ediyorlar yazık ya eşim demin öyle bir ağladı ki ben eşşek gibi çalıştım paramı annem alıp abime veriyordu al evine eşya al al evini düzenle yok şu yok bu kendi paramdan 10 lira istediğimde hakaret eden annem abime eşimin bileziklerini verip al araba al demiş diyor neyse konuya gelim rabbim eşimden razı olsun o kadar masum o kadar iyi kalpli ki rabbime sürekli ben ondan razıyım sende ondan razı ol rabbim diyorum.. arabası değiştirecekti eşim ondan bile vaz geçti su an tek istediğim burdan taşınıp gitmek dedi dağ taş olsa onların yanında cektigimi çekse çatlardı dedi eskilerimi anlatıpta gene kendi içimi yakmak istemiyorum dedi o kadar üzüldüm ki bian lanet olsun dedim keşke o bilezikleri satsaydılar geri vermeseydiler çünkü eşimin duydukları yüzünden bu kadar içi yanmaz di neyse hakkınızı helal edin kızlar yanımda olduğunuz için rabbim sizdende razı olsun