Bilezik takmış en azından buna dua et
Valla isterlerse hiç bişey takmasalar umrumda olmaz yani.
Ben altınlarda dahil eşimle gidip aldım. Set almadım çünkü saat bile takmayan biriyim. Kaynanam yemin verdi set alacaksın herkesin gelini alıyo takıyo diye. Bende set yerine bileklik küpe kolye uydurdum birbirine kendi zevkime göre aldım. He kaynanam yemin etmese onu da almazdım ama mecbur kaldım.
Benim bildiğim düğünden önce konuşulur şunu takcaz durumumuz buna el veriyo diye yada kız isterken senin ailen şunu şunu isteriz demeliydi.
Set çok mantıksız geliyo bana. Dünya para veriyorsun ama elin sıkışıp yada model değiştirmek için bozdurduğunda çok ucuza gidiyo.
Bence büyütüyorsun biz takacakları bilezikleri bile kendimiz alıp ellerine verdik. Hiç dert etmedim valla
Yorumların bazıları alakasız olmuş gerçekten kız para delisi birine mi benziyor gerçekten para boş falan yazmışsınız. Sadece bu durum normal mi yaşayan var mı diyor. Kimseyle paylaşamamış burada bizimle paylaşmak istemiş. Muhalefet olmayı kusur bulmayı seviyoruz gerçekten. Neyse, adetlerimiz var erkek kız tarafına normalde yazdıklarınızın hepsini alır şayet durumu varsa bizimkiler bana saat takmadı mesela set takıldı. Düğünden önce herşey konuşulur bunların yaşanmaması için ne istediği geline ve ailesine sorulur ben hiç birşey istemedim ne takabilirseniz o ikimizinde adetleri aynı dedim. Seninde söylemen lazımdı Ama olan olmuş boşver amaan üzülme
1,492,547 soru
24,387,556 cevap
349,091 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın