0 oy
865 göst.
Diğer kategorisinde (77 puan) tarafından
Kızlar açık bi insanım. Namaza başlamak istiyorum. Etrafıldaki insanlar açıksın olmaz diyorlar. Bende niyet önemli diye düşünüyorum. Bebeğim olmuyor, hem onun için dua edicem namazlarılda hemde Allah rızası için istiyorum. Bir çok şeye vesile olur diye düşünüyorum.. 

31 Cevaplar

0 oy
(5,052 puan) tarafından

Açık kapalı namaz ayrımı yapılmaz kuzum:angel: Açık da kılar kapalı da niyetin önemli kalpten olması önemli Allah kabül eder<3

-Reklam-
0 oy
(10,495 puan) tarafından
Canım sen etrafımdakilere bakma bütün kapalılar namaz kılıyor ya da bütün açıklar namaz kılmıyor diye bir şey yok Rabbim namazı senin kalbine sevdirmiş ki namaz kılmak istiyorsun sen namazından bismillah de başla gerisi de gelir Rabb'im büyüktür Rabbim herkesin namazdan ibadetlerini kabul etsin kılmayanlara da nasip etsin inşallah Rabbim senin bütün duaların da dileklerini kabul etsin
0 oy
(49 puan) tarafından
Kil canim bende kiliyorum tam 8aydir cok yardim ediyo insana neye ihtiyacn olsa benden sora bilirsin hic biseyi zorin gorme zor diyil yapa bilirsin. Yeni evliyim 9aydir tam bana zor olur die dusundum herdefa nasil kusul alicam diyodum yapamam diyodum ama basardm
0 oy
tarafından
Kuranda açıklar namaz kılamaz diye bir ayet var da ben mi bilmiyorum??????? 
0 oy
tarafından
Acik olmakla ne alakasi var kafani kspat ceket giy uzun etek giy kilarken sonra yine ac noluyo sanki ama cok da acilma
0 oy
tarafından
Siz başkalarına bakmayın ibadetin açıklık veya kapalılık ile ilgisi yok 
0 oy
tarafından
Sana kim olmaz diyorsa günaha giriyor canım başla Allah devamını da nasip etsin inşallah. Boşver kimseye de söyleme ayrıca başlayacam diye kimseye kulak asma Allah'a arana kimseyi sokma ne istersen Rabbimden iste benimde 10 yıl olmadı bebeğim şimdi 7 aylık bebeğim var çok tedavi gördüm çok agladim çok dua ettim çok laflar edildi. Yılmadım umudumu hiç kaybetmedim. Ve şimdi daha dün öğrendim ki yine hamileyim. Rabbim el açanlarının dualarını tez zamanda kabul etsin inşallah tez zamanda sana da nasip etsin.
0 oy
(4,174 puan) tarafından
Namazını kıl canim .. belki bu kapanmana vesile olur kimseyi dinle böyle şeylerde 
0 oy
(223 puan) tarafından
Canm açıkken de kapanıp kılabilirsin de  namaza niyetlendigin  gibi kapanmaya da niyetlensene 
0 oy
tarafından
Niyetin temiz tut ve kıl rabbim kabul eder inşallah 
0 oy
tarafından
NURETTIN Yıldız hocayı dinle sen youtubtan başka kımseyi dinleme.

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 261 göst.
22 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Birhilall (1,392 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 165 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 598 göst.
+2 oy
6 cevap 145 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sjsjhs (99 puan) tarafından soruldu