0 oy
381 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (106 puan) tarafından
Maalesef esimle cok kavga ederiz .dediği olmadi mi surat yapar kavga ederz. Binadakiler esimin ailesine gelin fena kocasına saldryo cok kavga ediyor bagryo demis .onlar inanmış  aileme de damat fena biri demişler esimin ailesi de inanmış 

Neyse otrdgmz evi satın aldı esim.uste de bekar kaynım için o ve babasi para vermis satin almis kardesi.  Şimdi o öğretmen atansa evlense gelip yaşar . Açıkçası sorun etmem lazım mi.

Bilmiyorum ya yine dedikodumu yapsalar. Ya esimle kavga etsek bu defada kaynim meseleye girse olaylar büyüse. 

Soz veremem insanlık hali illaki kavga edioz ama ben tedirginim .... sen olsan sevinir msn üzülür musun? Ne yaparsın?

5 Cevaplar

0 oy
(151 puan) tarafından
Aman banane kaynimdan hergun onu mu gorucem  ayrica evi zaten almis sorun etsen nolcak etmesen nolcak ev onun ister oturur ister kiralar
(106 puan) tarafından
Off  off
-Reklam-
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Ben olsam istemezdim herseyini dinler kendini iyi gsotermek icin her kavganizi yetistirir kocasina dinlatir ben iyi gelinim o kötu kocasini eziyo falan der benim san atavsiyem kaynananlarin yaninda kocani pofpofla sen bilirisn askim sen ne dersen askim diye ogullarinin borusu ötüyo evde sansinlar laf eden olsa da inanmazlar
(106 puan) tarafından
Daha evli değil kaynm. Zaten adımız ckms kocamla
0 oy
tarafından
Ben olsam çevreyi umursamak yerine sağlıklı bi evlilik için tartışmaları bitirmeye çalışırım bizde bazen tartisiriz ama sesimizi kimse duymaz. Yuksek ses evliliği yıpratıyor malesef 
(106 puan) tarafından
Evet :( ama inan çok zor.  Hem artık adimiz ckms
0 oy
tarafından
Dedi-kodu  büyük günah.  Yazik psikolojin allak bullak şimdi 
0 oy
(9,650 puan) tarafından
Doğmamış çocuğa don biçmek oluyor ki bu :) daha evlenmemiş atanmamis hiç bisi belli degilken boşuna şu anına yazık etme dusunupte
(106 puan) tarafından
Ama ev onun  :(
Kiracısı bile olsa ne zmn kavga etsek kocamla hemen bunlara yetiştirecek

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 452 göst.
0 oy
9 cevap 498 göst.
0 oy
17 cevap 461 göst.
2 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (853 puan) tarafından soruldu
0 oy