Her ihtimale karşı gözetim altında tutuldu. Dün bütün gün uyumadı hep ah mıh edip durdu bende puseti seviyo onda sallıyım diye pusete koydum meğer buymuş yavrumun sıkıntısı düşeceği varmış. Puseti yüksekteydi masanın üstünde daha iyi sallanıyo diye orda sallıyordum. Meğer kaya kaya uca kadar gelmiş hiç görmedim birden yana devrildi 1 metreden fazlaydı yükseklik düştü pusetle beraber puset Ömerimin üstüne düştü oğlum altında kaldı yüzüstü gözümün önünden gitmiyo çok korktum hemen kaptım çok ağladı korktu alnı şişti morardı anında komşum ömerle benim sesime geldi ne oldu diye buz koyduk hemen ama doktorada götürdük. Yüksekten düştüğü için 3 saat kaldık sonra geldik çok şükür bşy yok. Ama akşam 10 a kadar ağladı korkuyu atamadı üstünden yavrum ( 10 da zorla uyudu şimdi keyifli daha iyi çok şükür. Allahım beterinden korusun herkesin evladını korusun. Kayınvaldemler akşam görmeye geldi oğlum krizdeydi hala meğer birde bezini ben çok sıkı bağlamışım telaştan lastiği kesmiş iz yapmış bide ona ağladı açınca sustu rahatladı :( Dua eden herkesten Allah razı olsun ❤️
Geçmiş olsun
Çok çok çok geçmiş olsun inşallah ❤️
Cok gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis
412,451 soru
12,417,246 cevap
45,068 kullanıcı