Benim bitane kaynım var eşimin kardesi evlendimizden beri sürekli huzurumuzu bozmaya çalışıyor eşim ne yapsa beni arıyor böyle böyle yapms git bosan bundan adam olmaz eşimin borçları hakkında bugün aradı esin ceza yemiş arabanın sahibi bni arams götürdün onu ailenin yanına odesinler ailen borcunu sana boşa dedim bilmm ne beni dolduruşa getirmeye çalışıyordu bende ona bu mesajı yazdım iyi yapmismiyim sizce..
(Bidaha eşim hakkında beni arama ne yaptığından haberim var seni arayanlar kimse acmazsn kendisine yada babasına yonlendirirsin kendini sulaleye sermiyan yapmaya çalışıyorsun herşey benim elimde olsun herkes emrimin altnda olsun diyosun öyle bişi yok herkesin sorunu kendisini ilgilendirir eşimin borcu cezası varsa boş durmuyo ugrasiyo halletmek için seninde az alicaklilarin dayanmadi kapıya kendini dört dörtlük saniyorsan uyan bence eşimi buraya getirdim zerre kdrda pişman değilim elinden bişi gelseydi orda destek çıkardın doğru yolu bulmasını saglardin abimi annemi babamı aramakla yalnızca ortalık karışır buda kosteklige girer ben eşimden memnunum hataları olsada merhameti saygısı sevgisi gösterdiği sadakat yeter bana acta kalsak sana ihtiyacımız yok bana bidaha sana bosa demedimmi lafını kullanma bosasaydm buna yeticek aklım var zaten ben zora girince pes edenlerden değilim ailem arkamda olsa bile ne kızımı bırakırım ne eşimi herkesin başına bela gelir seni arayanları eşime babasına yolla ailemle konuşmak yalnızca babasına düşer rica ederim bidaha beni arama hamileyim huzurumu bozma )