0 oy
625 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından
40 imdan  sora babamlara giderim dedim hayr dedi artık gidememzisn  biz bir aile olduk dedi ..

Ne alaka sende o zaman gitme hiç babanlara  dedim kalmyom ki ugruyom  dedi.

Bende ben babamda kaldgmda  sen kalyon ama.dedim...

Artık şakasına mi dedi bunu. 

Yoksa  artık çocuğum  doğdu diye eve mi hapsecek  anlamadm...

Zaten bebekten önce de gitmemi dert ederdi hep

10 Cevaplar

0 oy
(2,587 puan) tarafından
Yani sen daha iyi anlarsın ciddi mi degil mi diye 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ozellıkle bebek olunca aıleden kıskanma oluyor ıkı tarafdada. Tavız verme aılenı goreceksın tabı. Ama babası olrak cocugu ozlerse bsey dıyemem. 1 2 gun kalmana bırnsey dememelı uzaksa
tarafından
20 dakıka yol yakın bır mesafe kuzum kalırsın ama 1hafta kalmak ıcın mesela fazla yakın. Ha annendır sen bılırsın ama cocugunu ozler eşin. Birazda kıskanıyorlar erkekler malesef ama sen bu konuda tavız verme. Onun aılesıne ne yapıyorsa sende kendı aılemine aynısını ıstemek hakkın bence
(9 puan) tarafından
Beyfendi ailesine her gun gider neymis erkek çocuğu öyle olurmuş
tarafından
Heh hele haspam. Erkekçiliği abartmak bu olsa gerek.oda evlat sende evlatsın. Ozaman oda gıtmesın gıdımce kac saat oturuyosa sayacan bende buladsr saat duracagım dıyecem:))
(9 puan) tarafından
Onun ailesi  ona bunu aşılamış  .esim ilk evlnedigimde o kadar anlayışlı idi ki . Ama her gun gitti  ders ala ala onlardan  şimdi farklı biri  olmuş
tarafından
Sende hergun ısleyecen kuzum
0 oy
(1,720 puan) tarafından
Ailene gitmeni dert ediyorsa çocuk üzerine bahene olmuş gibi oldu bence sakın tavizzz vermee sakin
(9 puan) tarafından
Evet  beni  koparmak  amacında
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Artık eskisi kadar sık gitme anlamında demiştir yoksa ne alaka hiç gitmiceksin olur mu bnim eşimde fazla göndermez evde tek yapamıyormuş çocugunu özlüyormuş beni iki gün diye gönderir bi gün olunca arar gelim mi almaya diye 
(9 puan) tarafından
Ya ne bilim  ben   daha bebek sahibi  degilkende  
Mirin kırın  ederdi
(1,451 puan) tarafından
Bizmkide öyleydi cnm hep mın mın ederdi ama kimse kimseyi ailesinden vazgeçiremez yok öyle bi dünya
0 oy
(135,948 puan) tarafından
Umarim şakadir     
0 oy
(359 puan) tarafından
Yıllardır aynı şeyi yaşıyorum ve rabbimden tek istediğim o da aile özlemi çeksin başka birşey demiyorum yani 
0 oy
(219 puan) tarafından
Ne kadar iğrenç bir kelime biz bir aile olduk ne yani çocuk yokken aile değilmiydin cidden full ailene salmama bahanesi saçma bir bahane allahım ıslah etsin yaa ne cins insalar var 
0 oy
tarafından
Evler aynı şehirdeyse kalmalı gitmeye gerek yok bence zaten sabahtan götürsün bıraksın seni akşam alsın 
0 oy
tarafından
O ne demekmiş ya ne saçma. Sen onun ev bekçisi misin. Hafta sonu eşim.annesine köye gider ben burda annemlere gidip kalıyorum. Egosunu tatmin etmeye çalışıyor sanırım kocan. Taviz verme
0 oy
tarafından
Erkekler hep oyle esim de cocuk oldugunda  gidersen bile 2 saat dedi annesi gile bile ama ben dinlemedim sabah gidiyom 11 gibi aksam ystub4 de geliyom geri

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 780 göst.
12 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 420 göst.
14 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Minikanne (2,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 894 göst.
3 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.
21 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine314 (225 puan) tarafından soruldu

412,722 soru

12,426,252 cevap

45,491 kullanıcı

Kategoriler

...