0 oy
769 göst.
Diğer kategorisinde (78 puan) tarafından
Eşimle akrabayiz. Biz şehir merkezinde oturuyoruz. Eşimin ailesi ve benim ailem ilçe de. Ziyaretlere önce kaynanam gile geliriz. Sonra annem gile geliriz ama kaynanam gilde geliyor sürekli bizle annem gile. Akrabam ne olacak diyorlar. Halbuki çokta birbirlerini sevmezler. Annem dedi ki neden sürekli bunlar sizle geliyor tek gelmiyorsunuz sürekli beraber hicbirsey anlamıyoruz. Biz onlara neden gitmiyoruz da onlar bizi sürekli rahatsız ediyor sizce kim haklı 

21 Cevaplar

+1 oy
(879 puan) tarafından
Canım bende eşimle akrabayim benim kaynana da öyle yapardı ne zman gitsek hiç düşünmez oda gelirdi annemle bzii yanlız birakmak istemiyormuş meğer biz ne konusacaksak artık ... sonunda eşim artik ikimiz gidelim demeye başladı Allah'a şükür artık çok nadir peşime takılır yani eşinle konuşmalısın ona soylemelisin
(78 puan) tarafından
Of kayinbabam daha fena, kaynanam halam oluyor. Bizden önce kayınbaba koşuyornannemgile. Yani ister istemez onlar yabancı geliyor yani sürekli sürekli. Annemgil hiç gelmezler kaynanamgile. Annem ben sürekli onları görüp hizmet etmek zorunda değilim diyor önce çok haksız bulmuştum ama haklı galiba
(879 puan) tarafından
Annen çok haklı canim akrabam olsun insan rahat edemiyor sonuçta kaynana kayinbaba yanında annenle kardeşlerinle nasıl dertleseceksin biz annemle mutfağa gitsek hemen arkamdan gelirdi usulca bizi dinlerdi kaynanam ben artık taviz vermiyorum eşime her fırsatta dike getiriyorum eşimde aşırı aileci ama son zamanda bı kac olay yaşadılar eşim bana düştü oyuzden şanslıyım birazcik
(78 puan) tarafından
Eşim de anlamıyor çok aileci. Nefret ediyorum bayram da bile biz ayrı gidelim dedim kalabalık olunca insan hiçbir şey anlamıyor. E gitmişken beraber gidiyoruz işte siz gelmeyin mi diyeyim diyor. E de yani siz planınız bize uymaz. Bugün gittik topluca yemek yiyip döndük geri hiçbir şey anlamadık
(879 puan) tarafından
Canım eşin de senin gibi dusunmese zor valla hayatin boyunca hep onların dediği olur kısa zaman önce bziimde öyleydi malesef
-Reklam-
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Bir iki olur da her daima olmaz bence 
0 oy
(5,490 puan) tarafından
Bence çok haklı
0 oy
(50,771 puan) tarafından
☺️☺️annen kaynanani sevmiyor☺️☺️
(50,771 puan) tarafından
ee ne diye takiliyo.pesinize kadını biktirmis ☺️ bi dahaki bayram once senin ailene gidin
(78 puan) tarafından
Bayram da değil ki iki haftaya bir geliyoruz ve hep böyle bu. Annemgilde kaldim 3 gün, kayinbabam gelini göresim var diyip yemeğe geliyor annem çıldırıyor
(50,771 puan) tarafından
Allah Allah kayinbaban ssni niye gormek istiyo dengesizlik orda
(78 puan) tarafından
yani annemgilin kendini sevdiğini düşünüyor sanırım gidip gelmeyi iletişim kurmayı seviyor söz de işte gelin de ordayken gideyim sohbet muhabbet ederim diye düşünüyor daaa
(50,771 puan) tarafından
benim babam benim evime gelmezki kayinpederlere gitsin. kaynanam ve kayinpederim ayrilmazlar hep birlikte gezerler babam sokulmadigi icin gitmiyorlar artik ilk bayramlar annemlere giderleri bayramlasmaya  ama kayinpederim yalnız hic gitmez yakisikalmaz tek gitmesi
0 oy
tarafından
Bilemedim her gittiğinizde geliyosa annen haklı ama sadece bayramda geliyolarsa bence gelmeleri iyi bizimkiler de gider dünürlere bayramlaşmaya. 
(78 puan) tarafından
yani abim işte diyor bir de dedem de babamlarda kalıyor babamı gorurum diyor ne bileyim başka zaman git sen de eşime bunu anlatamiyorum bana kızıyor bir de
tarafından
Aaa o zaman annen haklı
(1,307 puan) tarafından
Olabilir neyi olrsa olsun peşine takılması ne canm ayıp be
(78 puan) tarafından
Eşim de mutlu oluyor onlarla gelip gidince. Sanki babası başbakan onur duyuyor
(1,307 puan) tarafından
Allah Allah ya her zaman peşinizden gelmesi doğru değil yani gerçekten söyle eşine
0 oy
(105 puan) tarafından
Annen haklı. Her zamanki gibi anneler her zaman haklı. 
0 oy
tarafından
Annen haklı ben olsam bende istemem sonuçta o benim annem oturup iki muhabbet edicez herkesin yeri ayrıdır kayınvalidenin ne işi var her seferinde 
0 oy
(14,489 puan) tarafından
Seni pohpohlayack biseyler mi soyliyin yoksa içimden geçenleri mi?
(78 puan) tarafından
Burada pohpohlanacak ne var anlamadım
(14,489 puan) tarafından
Duymak istediğin şeyleri mi yazayım kendi fikrimimi manasinda dedim
(78 puan) tarafından
Ya kardeşim benim neden duymak istediğim şeyler olsun Allah Allah ben arada kalıyorum sen gelme diyemiyorum evet annem de haklı bir yandan eee
(14,489 puan) tarafından
Ben sNa ne diyorum sen bana ne. Diysn?

Gelsin ya kadının ne zararı olucak sanki?
Belliki birlikte takılmak istiyor.
Bazı Kaynanalar öyledir .
(78 puan) tarafından
Evet beklediğim o harikulade yorum. Teşekkür ederim
0 oy
(11,508 puan) tarafından

Annen haklı canım. Her zaman olmaz

0 oy
(7,935 puan) tarafından
Annen haklı gibi bence canım .Demek ki sizin dışınızda kaynanan gitmiyor
(78 puan) tarafından
Yani annemle kaynanm zaten birbirini sevmiyor ama sürekli geliyor kayinababm da gidip gelme hastası önce anneme çok kızdım böyle düşündüğü için sonra dedim dogru
0 oy
(1,008 puan) tarafından
ay bu.kaynanalar  ne çok.seviuor geline salca olmayı hic hoşlanmadığım sey senden önce gitsin sonra gitsin her seferinde peşine takılmak.kendiwini rahatsiz etmiyor mu acaba benim.eski oyleydi yilardim 
0 oy
tarafından
Ya benim kaynanamgille annemgil yan yan oturuyorlar. Bizde de durum aynı bende çok rahatsız oluyorum. Bir iki oldu sonra eşime ben annemle hic vakit geçiremiyorum dedim orada kalalım dedim sonra kaynanamgille gittik eşim dedi ki anne siz gidin biz burada kalcaz dedi kaynanamgil bozuldu sonra bir daha böyle yapmadılar arada bizimle gelirler onlar gider biz oturmaya devam ederiz.
0 oy
tarafından
Biz akraba filan değiliz ama eşimin ailesi sürekli peşime takılma derdinde ailemde istemiyo onları ama yok illa gelmek istio lar davet bile etmiyorum 
(78 puan) tarafından
Başta anneme çok kızmıştım insanlar seni seviyorlar ayağına geliyorlar ne var yani iki çay veriyosan diyordum ama haklılar sürekli çocuğu değil bir şey değil rahatsız edilmek bir de zaten çokta hoslanmiyosun.ne gerek var
tarafından
Aynen öyle bizimkilerde köyde oturuyo annem dizleri agrıo pek iş yapamıo o yüzden öyle uzaktan gelen misafir istemiyo. Zaten çok da hoşlanmıo onlardan yani sevmek zorunda değil sevmio kimse onları davet etmiyo annemgil onlara hiç gitmiyor. Peşime takılmaları sinirimi bozuo
0 oy
(359 puan) tarafından
Yani sevme veya hizmet etme meselesi değil de annen seninle ayrı zaman geçirmek istiyo olabilir yani bu çok normal 
(78 puan) tarafından
Annem saygısızlık olarak algılıyor sürekli sürekli bu ne diyor anneme söyleyenler de olmuş zaten sen kız mi aldın kız mi verdin bunlar niye sürekli üstünde diye
0 oy
(1,095 puan) tarafından
Bence annen haklı. Benim annem aynısını yapsa ben uyarırım annemi. 
0 oy
(739 puan) tarafından
Bence annen haklı belki seninle rahat rahat oturmak iatiyodur
0 oy
(626 puan) tarafından
Zaten akraba galiba aileler anladığım kadarıyla annen söylesin kızımla zaman geçirmek istiyorum kaynanana desin kaynanan çekilir geriye sizinle gelmez
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Eve gelen misafire gelmesinler demek hiç hoş değil bence bide akrabasınız bayramlar akrabalar icin önemli şey 
0 oy
(13,434 puan) tarafından
Tabiki anntn haklı canım
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Bende ayıp etmiş annen bayramda gelene öyle mi denir..bide akrabalık var arada

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 390 göst.
0 oy
14 cevap 505 göst.
16 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu