Kızlar kızım 1yaş 9 aylik artık konuşuyor ve herşeyi anlıyor. O bir hata yaptıysa uyarıyorum önce dinlemezse kızıyorum bir daha yapmıyor ama babası yanımızda olunca ağıdı basıyor babası da arka çıkıyor ve istediğini eline veriyor Ya mesela şuan uyku zamanı sütünü verdim uyumak istemedi bende yatırmaya çalıştım ağladı ağlayinca eşim geldi elimden aldı içeriye götürdü oyuncaklarını döktü oynasın uyumak istemiyor diye bende tekrar aldım uyutmaya götürdüm ama babası öyle yaptığı için ağlamaktan çatlayacaktı neredeyse uyumak istemedi çok ağladığı için verdim babasına oyun oynayacakmış illa bide eşim ağlamasın yeter deyip her istediğini eline veriyor bunalımdayım çocuğumu eğitemiyorum kızımın istediği şeyi bir defa yapınca aynı şeyi hep istiyor ve bunu düzeltmek aylarımı alıyor dayanamıyorum artık ha deyeceksiniz ki bırak hergün oynatsın babası ama yapmıyor 2 gün yapıyor ondan sonra ben çalışıyorum yatmam lazım deyip çocuğu üzerime atıyor rezil olan ben oluyorum ne yapayım akıl verin bana babası arka çıktığı için küçücük bebekle baş gelemiyorum