Benim kaynanam 12saat uzakta iyi birisi ama yaptigi bir sey beni ondan cok cok soguttu esimde bunun farkinda ve hakli oldugumu oda siyledi.Dogum yapali 38gun oldu isteyerek sezeryan dogum yaptim eve geldigim gun kaynanama anneme yardim ettim annemle,esim kizmasina ragmen evi temizledim.Kaynanam esimi asagi indirip Aydan galiba istemiyor bebege dokunmamizi demis ki Allah askina bir insan bunu ne amacla soyler esime dedim sen benim ne dusundugumu bilmesen gelip benle kavga ederdin.Dedim gelip bana soyleyebilirdi bunu oyle bir sey asla olmaz,olamaz onlarin da torunu dedim ki ben oyle bir sey dusunsem sadece annen gelsin derim kaynanam cocuklari,esi toplamda 5kisi geldiler evime bir kez donup demedim ki neden bu kadar geldiniz ayriyeten benim anne yapti tum yemekleri kaynanam sadece oturdu.Nezaketen de olsa yardim edeyim diyebilirdi ama ben buna ragmen evine gidince mesaj attim "anne beninyanlis anladiysan ozur dilerim" diye.Esimin hala haberi yok oyle bir mesaj attigimdan ve sirf yanlis anlasilmasin diye attim.Normalde bunu bana baskasi yapacak vay onun haline :DD