Ben bir oturuyorum kaynanam ile. Çarşamba günü hastaneye gittiler Kayın babam ile ve bana koltuğun altında para var dedi altından bahsetmedi. Bende tmm dedim o gitti evi süpürdüm hamzayı uyuttum sigara içtim falan sonra geldi işte. Neyse hamzayı aldım odama gittim emzirmek İcin. Ertesi gün de hamzanın aşısı vardı aşı yaptırmak İcin götürdüm geldim baktım barut olmuş diyor ki benim altın çantam yerinden oynamış ve 1 altınım eksik sen aldın hırsız seni adam yerine koydum dedi. Bende yeminler ettim almadım bu kadar mı güven veremedim sana dedim. Kızlar evde 2 kaynım ben eşim ve kayın babam varız orda altın olduğunu bilmiyordum bile ve benim bir yeri karıştırmak huyum değil. Yerde 1 kuruş bulsam bile veriyorum kadına. Eşimi aradım geldi koltuğun altındaki bütün eşyaları çıkardı ki altını orda. Kızlar şok oldum bana bir sürü hakaret etti yargısız infaz yaptı ben çok kötü oldum simdi bana trip li sanki ben ne yapmışım kocam da beni alıp gidemedi ya ona da ağladım. Dünden beri cok ağladım. Rabbim bana iftira atanı sana havale ettim. Bana dua edin de ayrı eve çıkayım bir an önce. Çok mutsuzum.