Kizlar bu bi arkadasimin sorusu kavga etmis sizinde fikrinizi merak ediyor ben sorucam o yuzden. ( cok sukur bizim aileler gecinebiliyor :)
Arkadasim kocasiyla kaynanasi gile kalmaya gidiyor. Kizin annesinin memleketide orasi kizini gormek icin kizinin kiyinvalidesi gile gitmek istiyor yani bi 14 saatlik yol gidicek ama orda kalmiycaklar kendi evleri var orda. Ardindan kizin kayinvalidesi virus var diye kiza annenlere soyle gelmesinler virus var diyor kocasida aynen gelmesinler diyip annesini savunuyor. Oysa bu kaynana hergun bir akrabasina gidiyo aksamlari mahallelilerle cay kahve sohbetleri yapiyi apartmanda , daha gecen istanbuldan akrabalari geliyo kaliyo falan ama kizin annesi gil yola ciktigi gibi soylenmeye basliyo gelmesinler virus var falan yapiyo. Tabi kizda dogal olarak soylemis sizin akrabalar geldiginde bir sey demediniz virus yoktu annemler gelince neden boyle yapiyosunuz demis ve kaynana ve oglu kiza baya saydirmislar.
Sizce hangi taraf hakli ne dusunuyosunuz.
Bu arada kizin ailesi emekli zaten evden cikmayan bir tip gittikleri yerde evleri var ama gittiklerinde kizlarinida gormek icin bi ugrayip bi kac saat oturup donucekler. Yani yatiliyo bile gitmiyorlar oysa ki. Ben arkadasimi hakli buldum suan ailesini arayip gelmeyin dedi ona agliyor.