Ne zamandır sizlere anlatıcam çekiniyorum yanlış anlaşılmaktan korktuğum için şimdi bizim 1 katta oturan komşu kızı var kız 12 yaşında ve pandemiden okulların kapandığından beri hergun bizde saat 1 .2 de gelir öğlen gibi ta akşam 7 7 buçukta eşim işten ne zaman gelirse o zaman gider anneside çalışıyor ananesiyle duruyor kuzum sen git istersen ben de ev isleyim diyorum sıkıntı değil ben tv bakarım dio markete gidicem diyorum iyi bende geleyim diyo çöpe dahi inemiyorum ki gördüğü an hemen geliyo ben köyden geliyorum yorgunum direk ertesi günü hemen geliyo uyuyorum canım diyorum olsun diyo giriyo ve ben gündüz banyo yapan birisiydim kız sürekli geldiği için uzanıp keyif dahi yapamayorum biyere gidicem hazırlanıyorum kız geliyo ablam gezmeye gidicekdim diyorum ben biraz durup gidicem diyo ve 1 2 saat duruyor en az ve ben kalbini kırmak istemiyorum yada benmi kötüyüm diyorum kötü mü düşünüyorum kız beni sevmese gelmez onuda düşünüyorum hep geldiğinde yetişkin biri varmış gibi hurmetimi yaparım ama sıkmaya başladı biraz nolur beni yanlış anlamayın ne yapmalıyım yada iyi düşünceler şöyleyinki kötü dusunmeyim artik umarım bu durumu yasayasınız vardır illa 12 yaşında bi kız çocuğuyla değil ne kaynana görünce komşu kuzen arkadaşıyla öyle işte fikirlerine ihtiyacım var düşünceleriniz benim için çok önemli ❤