Gece gece nereden geldi aklıma bilmiyorum ama bi gülme tuttu beni gene
Kaçarak evlendik biz.
Okula diye çıktım evden. Sabahın 8i.
Geldi aldı beni ,otobüse bindik kaçıyoruz
Ben başladım trip yapmaya
Beni otobüsle mi kaciriysn ne biçim insansın falan
İndik taksiye bindik
Ne saçma dimi
Ahahahhahahahahhahahahahhahahahahah
Migrosu ariyorduk yolda yuruyen iki genci durdurduk migros nerde gençler dedi eşim ikiside gülmeye başladi diyoz niyr guluyo ki bunlar komik bisi mi sorduk abi arkanda dedi biri bi baktik kocaman migros yaziyo onune dikilmisiz migros soruyoz cok gulmustuk
Komik mi bimemde ben 41 hafta oldu daha doguramamistim tabi ozele gidoyordum ama ben devlette doguracagim dedim esimde ozelde dogurursan sigarayi birakacagim dedi.benden esim ise gidince ozele gittim suni sanci vermeye basladilar doktor 10 saatte ancak dogurursun esin yetisir dedi esimin iste tel kullanmasi yasak oldugu icin haber veremezdim cunku.ben 3 saate dogurdum esim yetisemedi ve esime arkadaslari haber vermis.yanima geldi arkadaslariyla ama halini gormeniz gerek arkadaslari nasil guluyolar yazik sok gecirmis saatlerce kendine gelemedi adam eli ayagi titriyo zor getirmisler hastaneye
Töbe ya bu nasıl kaçma hikayesi aksiyonlu maceralı okul hikayesi hahha
Canım benimkide seninkine benziyor bende kaçtım komşudayım küsüz o ara aradı açmadım kapıya geldi biraz konuşalım diye bindim arabaya Niğdeliyim bu arada eşim ankarada oturuyor meğerse beni ankaraya kaçırıyormuş bunu iki saat sonra Aksaray tabelasını görünce anladım
Komik çok var elbette ama ben baya ilginç bir olayı anlatmak isterim evliyiz 5 ay olmuş kadıköy üsküdar yaptık eve dönüyoruz eşimle çiçeği burnunda oturmuş el ele tutusmusuz konuşup güluşuyoruz bir grup aile Faşist pislikler kolumda bilezikler parmaklarda yüzükler birden bağırmaya başladılar edepsizler sizi ne yapacaksanız dışarda yapın nasıl el ele tutuşursunuz diyo polisi arıcam diyor hostt köpek beynin kıt gözünde mi kör evliyiz biz senden önce ben arıyorum polisi dedim 1 durak sonra indi pezevenkler: yanlarında 1 erkek 3 kadın vardı cemkirende kadınlardı özellikle benim.yaslarimda bir meymenetsiz kız :
1,514,731 soru
24,701,041 cevap
368,919 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın