Gece gece nereden geldi aklıma bilmiyorum ama bi gülme tuttu beni gene
Kaçarak evlendik biz.
Okula diye çıktım evden. Sabahın 8i.
Geldi aldı beni ,otobüse bindik kaçıyoruz
Ben başladım trip yapmaya
Beni otobüsle mi kaciriysn ne biçim insansın falan
İndik taksiye bindik
Ne saçma dimi
Ahahahhahahahahhahahahahhahahahahah
Bu uygulamanın zorluğu da bu heralde bi post hoşuma gidiyo giriyorum tam biseyler yazicam bakıyorum münakaşa ettiğim bi insan
Otobusteyiz eşim beni çok güldürdü ama gözümden yaşlar geldi ınsanları rahatsız ediyor gülmem biliyorum ama durduramadım kendimi. Kadının biri otobüsten inerken eşimin kafasına şap diye vurdu biz öylece birbirimize bakakaldık
ALLAH seni ozamanlar yaslarda kcuuk tabi :D
Aşkım konvoyla limuzinle gelmesi lazımdı eşinin hatası bu
Üniversitedeyken eşimin yanına gittim tabi oda okuyor.neyse bı sitenin parkında oturduk ama site dedigimde luks lüks evler var yani.esim gel seni salıncakta sallayim dedi bnde çok romantik olur diye içimden geçirdim sallanıyorum felan.bi anda eşim sen ne biçim kızsın,kocaman kız çocukların salıncağında sallanma ya utanmıyor msn, bu site sakini bile değilsin demeye başladı ben ne olduğunu anlamdm tabi . meğer güvenligi görmüş eşim.adam geldi yüzüme bakiyo çok utandım indim salıncaktan ve hemen uzaklaştımle esimle Elele hemde evlenmeden kazık attı adam bana sonuç evliyiz
Kına gecemizdi herkes elinde mumla dışarı çıktık millet dönüyor ya baktım benim eşimde dönüyo milletle ayy ne gülmüştüm millet ağlıyorum mu diye bakıyor ben gülüyordum valla bırakmadı ki kına gecemde ağlayayım.. şimdi yüksek yüksek tepelere ev kurmasinlar çalınca oturup ağlıyorum o gece ağlayamadim diye
İsteme oldu iki gün sonra yüzükler takılacak bunlar istemeden sonra aşısveriş yaptık bize geçtik annemler içerde otururken ben çay hazırlıyorum elimde lavabo bahanesiyle yanımda ama bizim mutfak bölmeli bir nevi kileri var kayınbaba mutfaga girdi bizi görmedi arkası bize dönük gaz çıkardı içeri gitti tabi ben haykırdım p gün bugündür kayınbabayı görünce o aklıma geliyor
Şimdi kaç yaşındasın eşimle lunapark a gitmistik onda discovery diye bir alet var eşimin de yükseklik korkusu var ona bindik bu havalanmadan bağırmaya başladı ama hâlâ yerdeyiz neyse baya yükseldikten sonra ben gidiyorum ben ölüyorum diye bağırıyor bende bak daha yaşıyoruz diye bağırıyordum aşağı bir indik herkes bizi işaret edip gülüyorlardi ilk ve son oldu
Dün battaniyenin içine oyuncak bebk koydum düşürdüm bilerek korkutum oğlumu düşürdüm zaneti karnıma ağrı girdi gülmekten:)))))))))
Bir gün eşimle arabayla tren yoluna yakın bir yerden geçerken eşim trenin lastikleri patlamış dedi ben safta hemen inandım üzüldüm ayy diyetrenin tekeri olur mu hiç o sn boş bulundum esim hala anlatıyor bunu herkese
Ikinci kızımda doğuma gittim ambulans geldi dedi 6 santim açılma var gidene kadar oldu 8 kızım 36 haftada doğdu o yüzden eşim gitmişti merkeze kömür almaya kasım ayı biz hastaneye gittik eşim henen yola çıkmış geliyor 13 dakika içinde kızım oldu bana dediği ilk şey olum tabuk musun sen henen.yumurtladin millet tuvalette bile daha uzun süre duruyor dedi hemşire diyor ne güzel işte da herkes o ara bi gülmüştü
Bide nişanlı.iken küsmüştüm buna normalde köylerimizin arası yarim saat 5 dakika içinde gelmişti ayağında annesinin ev terlikleri zalimin kızı ne demek küsmek dedi haberim yok geleceğinden akşam olmuş saat 10 babam da bahçede o zalimin kızı ise sen ne dedi ohoo bir sürü var hangisini sayam şimdi
Ilk evlendigimiz de uyurken kolunu üstüme atmış bende bi dokundum kıllı birşey bu ne be diye bi bağırdım ödüm kopmuştu
1,493,187 soru
24,397,754 cevap
349,892 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın