dugunun ertesi gunu otelden ciktik balayi icin bi tur sirketine gittik oteki sectik ertesi gun yola cikcaktik esimr dedimki babam beni merak etmistir benj bizim eve birak sabah yola cikmadan gelit alirsin tamam dedi bizim eve goturyo beni ☺ bizim eve 2 sokak kala sevdos biz dun evlendim simdi sebi eve birakmasam olur dedi anaa biz evlendiydik hee dedim annemlete gorunmeden geri donduk babamda bana seni alan ertesi gun geri getirir derdi gitseydim adamin kalbi teklerdi beni gorunce ,☺☺☺
Kızım yeni doğmuş gece sürekli uyanıyorum perişan haldeyim. Gece gene ağlamış bende duymamışım eşim beni uyandırdı aşkım bebekler ağlıyor diye. Bende kalktım kızımı aldım kucağına diğer bebeği arıyorum. Baya aradım salona baktım ordaki beşiğine baktım geri döndüm yatağa bakıyorum bebek yok. Kızımda kucağımda bu arada. Aklım gitmiş sanki iki bebeginiz var gibi diğerini aradım 10 dakika. Aslında bir kızımız var
Ewlendiğimizden 1 hafta sonra eşim uyurken uyku sersemiyle senin benim yatağımda ne işin war deyip yumruk atmam hala karı dayağı yemeyeni de ne bileyim der:))
Evde canımız sıkıldığında yeğenimin bizde kalan topu var direk onu alır voleybol oynarız. L koltuğun bi köşesinde ben bir köşesinde o oturur. Yine birgün oynarken topa yetişiyim diye geriye doğru yöneldiğinde duvarla koltuğun arasındaki boşluğa girdi ayakları havada Bir yandan da videoya çekiyorduk oynarken o anıda çekmiş olduk. Yüz ifadesi o kadar çok komikti ki Hala izleyip izleyip güleriz
Bekarlığımda bir tweet okudum başıma geleceğini hiç düşünmezdim işten erken çıktım eve geldim temizlik yemek falan baya yorulmuştum bir baktım ki eşimin eve gelme saati geçmiş aradım sofranın başında seni bekliyorum çok acıktım dedim
AA ben seni unuttum ya dedi adam işten çıkıp bekarken yaşadığı abisine gitmişti hala habersiz geç kalınca evden konum atar dalga geçerim
Ayy bak bir de düğün gecesi var düğün bitti neyse eve geldik duş aldım karnımı doyurdum namaz falan kıldık eşim gitti yatak odasına bende açtım tvyi uzattım bacakları yaktım sigarayı keyif yapıyorum garibim de zannediyormuş ki ben susleniyorum bı geldi yanıma sen burda ne bekliyorsun diyo buna da çok gülmüştüm
1,497,149 soru
24,456,333 cevap
354,365 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın