Ömere ilk sözcük kartları alırken yanlışlıkla 2 tane almışım anlatmıştım bilen bilir. Saklıyım ilerde oynar falan demiştim ama geçen yan komşuyla (hani şu kapıları hep vuran çocuguna bagıran varya o) konuşurken, onun oğlu 4 yaşında hiç konuşamıyo sadece kelime söylüyo araba top çiçek köpek gibi mesela, konu ordan açıldı kreşinden demişler oyun terapistine götürün, bilmiyorlar ki cocuk annesinin babasının davranışı yüzünden hakaretleri yüzünden konuşamıyo. Neyse bende elimdeki kartları o çocuk için vereyimde annesi çalıştırsın kelimeleri cümle falan kurdurtsun dedim kadına da söyledim çok sevindi olur çalışırız falan dedi. Götürdüm oturdum biraz, 100 tane kartı direk çocugun önüne döktü, eline aldı oğlum bu ne diyo çocuk araba diyo, oğlum bu ne kedi oğlum bu ne çiçek aferiiinnn diyo bırakıyo kartları. Aradan 5 dk geçti çocuk önündeki bütün kartları sağa sola attı yırttı annesi kalkıp dur demedi. Giden kart olsun umrumda değil ama ben ne düşünüp verdim kadın paramparça ettirdi 5 dk da. Bide dedim yok öyle yapma bence arabayı göster sen söyle cümle kur o tekrarlasın mesela bu bir kırmızı araba demeye çalışsın dedm. Yok kadın gösterip gösterip bıraktı eminim şuan hepsi çöptedir. Çocuğuyla asla ilgilenmiyor internette ölüp bitiyo ama, çocuk sadece yürüyo evde ve masa üstünden zıplıyo o kadar üzülüyorum ki ben el olmama rağmen. Zaten aram açıldı iyice onla daha muhatap olmıcam ha bire hala gürültü yapıyo. Bende onun yaptıgı gibi aynen çarpıyorum kapıları onun arkasından :D