Bu oyunla ilgili 2. Postum vallahi bıktım . Ne sohbet ne başka bişey . Iki kelimeyi zor ediyoruz . Ne biçim aile olduk diyorum içimden . Eşimle konuşup biseyler paylaşalım istiyorum ama yok zor . Tamam abimler de eniştelerde oynardı ama bir araya gelince sohbet ederdik konuşrduk . Aile apartmaniydi bizim ki . Akşamları toplanır sohbet ederdik . Ben çok severim sohbet etmeyi . Kahve yapiyorum getiriyorum sohvet edelim diye yok bi elde tel . Bi elde kahve . eşime bişey diyorum duymuyor bile . Dün akşam beni sevmiyosun artık baksana 7-24 telefonda oyundasın dedim . Geldi sarıldı felan gönlümü aldı ama bugün çabuk afetmicem . Bi insan oyun oynar tamam okey ama sabah akşammı? Yatakta bile oyun oynuyor 1 saat 2 saate yakın . Az önce bebeğin banyosunu yaptırdık ardından karnını doyurdum . Baksana dedim biberonu tutmaya çalışıyor dedim güler yüzle mutlu ses ifadesiyle dedim . Elinde lanet olası telefon bana dediği şey ne anlatiyon bana ya . Tamam lan dedim . Konuşmayacağım vallahi o kadar sinirlendim ki . Çocuğunla alakalı bişey diyorum sana sen tutmuş oyuna değer veriyosun ayriyetten bide kiziyosun . Siz olsaydınız napardiniz. Kırıldığımı üzüldüğümü bildiği için kusecegimi bildiği için aradan zaman geçince hemen iltifatlar güzel şeyler . Bende yufka yürek hemen eriyorum affediyorum .
Bugün farklı bişey yapmam lazım ama . Akıl verin a arkadaşlar. Siz napardiniz .