Kizlar youtubede video denk geldi katarsiz kanali sohbet ediyolar insanlar icini dokuyo
Orda transeksuel lezbiyen falan roportaj veriyidu
Bitanede seks işcisi vardi onun videosunu izledim ve hakim savci avukat bi suru is adamlarinin yanlarina geldigini falan anlatiyodu ben orda çok kotu oldum sukr ettim rabbim sana tesekkur ederim bi patça ekmegim var yatacak yerim var helali harami biliyorum çok sukur
Qaliba bi erkekti cinsiywt degistirmisti çok qarip seyler anlatti bole insanlar var mi dusundum birazda utandim
Bi iş adami işinden cikmis gelmis pantalonun altinda jartiyer giymis bu erkekler ne istiyolar anlamiyorum yaa
yani kadin yada erkek diyemiyorum işte o insan yanina gelen adamlarin fantazilerini eşlerine yapamadiklarini onlara yaptiklarini anlatiyodu ve bi suru qarip şey anlatti
Rabbim herkesi dogru yola yoneltsin kizlar ben çok kotu oldum ya burda bazen okuyorum eskorta giden erkekler var aklima geldi ve kotu oldum
Bilmiyorum bikere bende disari cikmistim bekardim o zmnlar dayim annem falan vardi bi nerdivenin altinda makyaj yapmis bekliyolardi sanirim musteri bekliyolardi
Kizlar bole insanlardan nefret edilmeli mi gercekten onlar gunahkarlar lanetlenmisler ama bilmiyorum neden bole insanlar olur bi kadin neden bi kadindan hoslanir veya bi erkek neden kadin olmak ister ve etrafimizdalar belkide bi çok insanin eşi gorusuyo onlarla
Offf rabbim islah etsin kimsenin eşini kotu yola sokmasin yuvamiza huzur sevgi sadakat versin
Keske izlemeseydim