biraz uzun hakkinizi helal edin eşim ve kizkardesimin eşi pek samimi değiller artık eşim enistemi çok severdi arayıp sorar bi düğün gezme falan olsa ilk onu çağırıyordu eniştem tam tersi ilgi sevmiyor eserse arar esmezse aramaz eşim ariyinca isim var gelemem diyordu 5 dk arayla kendi kuzenleriyle resmini görüyorduk eşim arayı soguttu bana böyle olanla işim olmaz dedi bu sefer eşim taviz vermedi neyse geçen kizkardeşim ev almış eşiyle bize geldiler eşim hoşgeldin canim çay koy dedi fazla pas vermedi eniştem çay içip gitti kizkardesimi gece 12 gibi gelip aldı kardeşime birdaha gitmem seni de gondermem onlarda gelmesin istemiyorum demiş annemde dün kızıyor niye evine hayırlı olsuna gitmiyorsunuz diye esimde beni istemeyeni neyine gidicem insanla konuştuğu mu var sanki dedi annem bana yüklendi git niye gitmiyorsun sen zorla gider dedi kafam allak bullak sebepsiz yerde kavgalilar deyse anliycam napicam fikir verin gitsem onlar üste çıkar gitmesem annem babam kiskandilar ev aldılar diyecek ama konu evden öncede vardı yarın annemi yemeğe çağırıyor kardeşim beni çağırmadı her sene ben onu o beni cagirirdi bende şöyle diyorum yanlis mı dersiniz eşimi alıp gidicem hediyesini vericem çayını içip gelicem çok durmuycam annemi yemeğe cagirinca kardesimide cagiricam kim neymis bilsinler kendi ayip etmis olur su an annemleri erken çağırdı diye hava atıyor eniştem bende ikisini bir cagiricam neymis bilsin uzun oldu kusura bakmayin