Mrb eşimle aram çok iyi Allaha şükür. Sadece tek zitlastigimiz konu arkadaşlarıyla çok vakit geçirmek istemesi. Mesela ben evdeyim bütün hafta. Cts oldu ben bütün yaz suya girmedim enfeksiyon kapar dikişlerim diye ilk ve son kez gireyim diye seni havuza gotureyim dedi neyse kalktık gittik havuz çok pisti giremedim 2 saat durduk eve geldik. Sonra 1 saat sonra ben disar i çıkıcam cikayim mi dedi. Her çıkacağı zmn böyle yapar bana sorar ama ben hayır desem de ikna etmeye çalışır ben de direk hayır da diyemiyorum kıyamıyorum da gitmek istiyosan git bana soruyosun kendi bildiğini yapiyosun diyorum için rahat etmiyor diyo. Neyse yine banane dedim ben istemeyerek o da gitti. Ya haftada 1 disari çıkmışım suya giricem hevesiyle onda da giremedim geldik insan benimle gezmez mi? Arkadaş da arkadaş. Ha beni hic çıkarmaz demiyorum mesela cts benleyse hafta içi 2 gün ve pazar günleri fln arkadaşlarıyla öyle diyeyim. Uzun oldu ama işin ozeti ona bi ders vermek istiyorum çıkmasın diye napsam aklına fikir gelen var mi? Bu arada bnm burada arkadaşım yok öyle çıkıp gezmeyi de sevmiyorum tek başıma.
1,493,446 soru
24,401,054 cevap
350,132 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın