0 oy
1,211 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (27 puan) tarafından

Mrb eşimle aram çok iyi Allaha şükür. Sadece tek zitlastigimiz konu arkadaşlarıyla çok vakit geçirmek istemesi. Mesela ben evdeyim bütün hafta. Cts oldu ben bütün yaz suya girmedim enfeksiyon kapar dikişlerim diye ilk ve son kez gireyim diye seni havuza gotureyim dedi neyse kalktık gittik havuz çok pisti giremedim 2 saat durduk eve geldik. Sonra 1 saat sonra ben disar i çıkıcam cikayim mi dedi. Her çıkacağı zmn böyle yapar bana sorar ama ben hayır desem de ikna etmeye çalışır ben de direk hayır da diyemiyorum kıyamıyorum da gitmek istiyosan git bana soruyosun kendi bildiğini yapiyosun diyorum için rahat etmiyor diyo. Neyse yine banane dedim ben istemeyerek o da gitti. Ya haftada 1 disari çıkmışım suya giricem hevesiyle onda da giremedim geldik insan benimle gezmez mi? Arkadaş da arkadaş. Ha beni hic çıkarmaz demiyorum mesela cts benleyse hafta içi 2 gün ve pazar günleri fln arkadaşlarıyla öyle diyeyim. Uzun oldu ama işin ozeti ona bi ders vermek istiyorum çıkmasın diye napsam aklına fikir gelen var mi? Bu arada bnm burada arkadaşım yok öyle çıkıp gezmeyi de sevmiyorum tek başıma.

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimkide öyle.zirt pırt götürür adam la oturuyorduk aradı gitti ne deyim.yavrum.cok iyi anlaşırız kocamla birbirimizi severiz 4 sene bitti evliyiz ilk kez bu mevzu yüzünden büyük kavga ettik ama yine aynı gidiyro iste 
-Reklam-
0 oy
(1,115 puan) tarafından
Önceden hazırlık yap, başka birşey ile kandır. mesela mısır patlat, film seç, ortamı hazırla, giyin süslen. Öyle davran ki gitmek istemesin. Yoksa bu gidişle gitgide senden kopar. Normalleşir. O arkadaş ortamlarını bilirim ben. Hiç salmamak lazım. Eşim çok bozulmuştu o ortamlarda 
tarafından
Hep gitmiyor yani yanından cikmamazlik yapmaz kocam :))ozamanda işi bitince gider;))
tarafından
He ki bitane mantıklı.isleri yok napim;))
(1,115 puan) tarafından
Tövbe ya, işi bitince kalkar gider dimi.. Bilemedim ki :-/
tarafından
Gider tabi ne bekliyom kız erkek milleti evde otururmu oturmasında sona insana sarıp gıcık ediyolar
(1,115 puan) tarafından
Valla o konuda haklısın. Bazen çıkıp gitse, bana sardı iyice diyorum :-D
0 oy
tarafından
Ben olsam karışmam eşimin arkadaşlarıyla gezmesi beni rahatsız etmez sonuçta beni eve kapatmıyor ayrıca gönlümü yapmaya da çalışıyor 
tarafından
Dediğim gibi bana farketmez sonuçta bende istesem çıkıp gezebiliyorum üstelik sana havuza söz verip goturmemezlik etmemiş gitmişsiniz ama senin şanssızlığına girememişsin he istemiyorsan da karşına alıp düzgünce konuş bence anlar anlamazsa da trip at artik kocanın anlayacağı dilden anlat derdini ise yarar
(27 puan) tarafından
Iste soyluyorum cikma demiyorum ama benle daha çok vakit geçir diyorum napiyorum sanki bi şey mi yapıyorum kahve içip dönüyoruz diyo hep. trip atiyorum yine ayni o yüzden yol bulamadm fikir veren olur belki dedim
tarafından
O zaman sende direk çıkma de canim yahut o çıkmak istemeden evvel bi plan yap mesela çay yaptim hadi film ac de yahut hadi biraz yürüyüş yapalim de
(30 puan) tarafından
Seninle 1 gün  gecirecek arkadaşları  ile haftada  2 gün ve pazar günü  sen karışmayacak mısın  cidden
(27 puan) tarafından
Bence de kesinlikle adil değil. Ama çözümünü bulamadım iste
0 oy
(303 puan) tarafından
biz öle kavga ettik ki anlatamam sinir krizi gecrdik ikimzde ambulans fkn geldi sakinleştirici öle sonra aklı başında bi eniştesi var söle böle su bu demiş ondan bu yana pek cıkmaz bide arkadaş mı abimi desem bilmiyom eşimden yaşca baya büyük bi abi var onun yanına cok gider ama o adama ben hic bişy demiyorum gitsin saat kac olsa işimiz varsa cagırsak hic yok demez gelir 30 milyar kredi cekti bize arada öle cok borc verr sıkıştıkmı faturlarımızı bazen unuturuz işimiz olur ödeyver deriz direk öder saolsun onun yanına gitsin adam nasihat fln da verr öbürküleri bide eniştesinin birisini sevmm onlarla görüşmesini istemem ölede oldu nabacavını bilmiyorum ama biz asırı büyük kavga ettik 
0 oy
(51,495 puan) tarafından
tek fikrim vardi vardi sende cik.arkadasinla.diye oda yok oldu☺️
(27 puan) tarafından
Evet o yüzden fikir istiyorum ztn. Olsa ben de yapicam aynısını
0 oy
(27 puan) tarafından

0 oy
(13,586 puan) tarafından
Sende bende kendime her çıktığında 1 saat vakit ayırıcam bı cafeye gidip çayımı kahve mi içicem de hatta o evde olduğu zamanlar yap bebeğe sen bak bı saat idare edersin de güzelce hazırlan çık canım illa birinin olması şart değil ki 
0 oy
(247 puan) tarafından
Korkuyorum tek başıma desen belki etkili olur.
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Ne güzel sizin gönlünuzu yapmış istediğiniz verimi alamasanizda isteğinizi yerine getirmiş. Bırakın oda çıksın gezsin ne var bunda insan herzaman eşiyle gezicek diye birşey yok ki
(27 puan) tarafından
Ya gönlümü yapmak ne eşiyle vakit geçirmek gönül yapmak mi?  Benle çıkmadı demiyorum ki ailesiyle 1 gün arkadaşlarıyla 3 gün normal mi ?
(8,080 puan) tarafından
Tamam bana niye sinirleniyorsun:D
(27 puan) tarafından
Sinirlenmedim soruyorum
0 oy
(27 puan) tarafından

0 oy
(27 puan) tarafından
                   ...

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 247 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Cansu07 (7,775 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 211 göst.
0 oy
4 cevap 351 göst.
15 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 642 göst.
25 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Docentpapagan (506 puan) tarafından soruldu

409,104 soru

12,295,582 cevap

38,316 kullanıcı

Kategoriler

...