Bizde 1 hafta falan birlikte olmamıştık normalde sürekli oluyoruz daha 1 yıl olmadı yeni olduğumuzdan dır belkide istekliyiz 1 hafta olmadı sordum bir sorun mu var 1 haftadır uzak duruyorsun birlikte de olmuyoruz bir sıkıntın falan varsa söyle canım dedim hani belki başka sıkıntısı varsa kafası takiliyorda uzak duruyorsa diye hayır canım bir sorun yok bu aralar fazla yoruluyorum dedi konuştuktan sonra tekrar eski halimize döndük bazen kafalarına birşey takılıyor veya söyleyemedikleri sıkıntıları oluyor o yüzden sadece cinsellik değil her konuya uzak oluyorlar güzel dille derdin sıkıntın varmı falan de sanki biraz uzak gibiyiz bu beni uzuyor falan de birde erkek tir gecelik falan gözüne güzel gözükür ben eşim gelmeden açık giyinirim öyle karşılarım gece de genelde mini şeylerle yatarım hoşuna gider gecelik getirttiricem derim gösteririm nasıl diye şunu da ekle bunu da ekle der sever böyle şeyleri erkeklerin hoşuma gidermis sanırım kapıyı kilitlerim perdelerde örtük zaten açık açık gezerim sende öyle yap açık giyin mini falan ilgisini çeker illaki