Cok sevdigim beybitolarim hadi tanisma hikayelerinizi yazinTabi ben de yazicam kambersiz dugun olmaz
Biz 2sene once goruntulu sohbet programinda tanistik.Bilirsiniz ki hic oyle yerlerle isim olmaz:D guldugume bakmayin ciddiyim arkadasim dedi,indirdim esimi gordum instagramimi verdim zaten direk sildim.Esim hakkinda da "Bu cok s.erefsiz bir tipe benziyo,evlenilecek degil eglenilecek erkek" Neyse ben o zamanlar dersaneye basladim dedim "Kimseyle konusmayacm sadece ders,ders,ders" cunku annemin cok emegi var ustumde hem anne hem baba oldu bana.Neyse ben bunla iki sene konusmadi o sirada uni.kazandim,Zonguldakta tutmasi icin cogu tercihimi Zonguldak yaptim neyse tuttu,kazandim buraya geldim.Bir senem burda gecti 2.sinif bitti yani gecen sene yaz tatiline girdik.Bir gun instagram da dolasirken esim cikti karsim esim iki sene once hastanede diyalizci olarak calisiyordu neyse ben bunu ekledim.Bunun bana yazacagini bildigim icin orali bile olmadim coh sinsiyim :D bekledim pusuda tabi bu bana yazdi "Ayy beni hatirladin mi falan" icimden dedim "vayy cagnim benim hic seni unutur muyum" :Ddedim "evet hatirliyorum falan". Sonra bu dedi " iste bende Zonguldakta yim" dedim"gezmeye mi geldin" hayir akil var mantik var Zonguldaga kim gezmeye gelir Allah askina :D dedi"yok atamam buraya cikti burda calisiyorum,sen nerdesin napiyosun" o an dedim "Rabbim sen bizi kavusturdun :DD neyse dedim" Bende Zonguldakta uni.kazandim okuyorum".Sonra biz konusmaya basladik 1ay gecti imam nikahi kiydik ama hic kimsenin haberi yoktu yani onun annesi falan biliyodu.Simdi diyeceksiniz"eglenilecek adamla neden evlendin"cunku esim cok cok degismisti tani eskisi gibi degildi belki de eski konustugu kiz 10bilezik,ev,ciragan sarayinda dugun isteyince akli basina gelmistir:D Biz boyle zaman gecti 1ay sadece hamile oldugumu ogrendim tabi anneme soyledim kadin tabi yikildi kendime dedim"senin gibi evlat olmaz olsun"sonra dedim "sacmalama canim kendim,napalim oldurecek halim yok kendimi Allah katinda evliyim".Ankara'ya gittim annemin yanina tabi beni evlatliktan reddetti iki saatcik sonra affetti.Normalde ben esimden dugun kina hicbir sey istemedim ama annesi de esim de " o beyaz gelinligi giyeceksin"dediler kaynanam kendisi giymedigi icin icin de ukte kaldi o yuzden benim giymemi istedi.Suanda da cok sukur cok mutluyuz,annem "iyi ki evlenmissiniz" diyo kadina biseyler oldu :DBi dene de Beloş diye bi bebisimiz var.Valla yoruldum birazda siz anlatin❤
Evvt benimkiside uzun hikaye nazi yazam yahuuu
Cok usendim
Biz instegram da tanıştık 6 ay konuştuk sonra nişan 2 ay sonra evlendik 4 yıllık evliyim iyiki evlendim iyiki benim olmuş
Biz komşu çocuklariyız babamla kayınbabam kankiydi hep gelir giderlermiş ama ben hic gormedim eşimide gormedim esim dugun salaonu işletiyordu şans eseri gordum orda dugunde sonra 9 ay sonra bizim siteye girerken sordum babama yılmaz abinin oglu dedi hm dedim o beni gormedi hic tabi ramazanda görevlide kahve yaptim disarda babamlar babasi falan vardi buda iceri giriyordu gormus ama beni gorevlinin akrabasi zannetmis ertesi gun bu bize arkadasinin kinasi varmis kuzenime vermemizi soyledi bende kapiya egildim baktim bu allaaahh o ara gulmusum esim oyle der ben hic farkinda degilik ortak arkadasimiz var ondan numarami istemiş vermedim 3 gun sonra verdim sonuç site ve babamgil şoookklk
Aynı üniversitede okuduk biz eşimle. Ama üniversitede doğru düzgün konuşmuslugumuz yok. Okul bitti eşim askerdeyken yazdi bana napiyorsun diye. Hiç unutmuyorum neden yazdı bu bana demiştim. Sonra konuştuk buluştuk baktık oluyor gibi.1 yıl sevgililik, 1 yıl da nişanlı kaldık 5 yıldır hayatımda. ❤️ İşin en güzel yaniysa, ben küçükken babamın görev yeri Mardinmis ve oraya gitmişiz. Şimdi 20 sene sonra tekrar Allah Mardin de yaşamayı nasip etti. Bu sefer de eşimin görev yeri böyle işte ❤️❤️
Kız senin anlatımını yerim ya
Bizde hocam vardı bi ara ordan tanıştık. Bio kısmında izlediğim filmleri yazmıştım. Bu da gelmiş en sevdiğim filme laf ediyor. Tartışarak başladık konuşmaya. Sonra facebook tan ekledik ama oyle takılıoz arada fal baktırıyorum. Kız tavlamak için fal bakmayı öğrenmiş ********. Ayda 1-2 konusuyoz. Aynı şehirdeyiz tiyatroya gidelim mi dedi bnde tamam dedim. Hala arkadasız ama . sonra telefon verdik daha sık görüşmeye başladık. Sevgili olduk ama bu bı kızla daha görüşüyor babasının müdür olsuğu yerde peraonel. Neymiş babasına ayıp olurmuş. Benle konusuyor telefonu kapatıp onla konusuyor ama arkadaşça konusuyor. Tabi ben kuduruyorum o konustukca boyle olmaz die ayrıldık. 3 ay sonra doğum gününde mesaj attım o kızla da konusmayı kesmiş. Biz gene konusmaya başladık ama sevgili gbi değil 5-6 ay konuştuk sonra sevgili olduk. Evlendik. 4.yılımızı kutladık 2 gün önce. Hep derim ben bu adamı hakedecek naptım iyi ki de atmış mesaj da konuşmuşuz. Şükürler olsun
Yaa maşallah size valla bizde aynı yerde çalışıyorduk, ben daha önce evlenip ayrıldım eşim hiç evlenmemiş neyse konuşmaya başladık bu hiç evlenmemiş diye ben ailesinden çekiniyordum sonra ailesiyle tanıştım filan annesi de babası da çok anlayışla karşıladılar sonra benim eski eşimle aynı köylüler tabi babam ben bi daha o köylülere kız vermem dedi 2 kere geldiler babam kapıdan gönderdi en son kaçtık şimdikte 5 aylık hamileyim binlerce şükür ediyorum
Biz watsap grubunda tanıştık ortak akrabamız vardı grupta tanıştık neyse bi kaç gün sonra bu bana özelime yazdı öyle öyle derken 2 sene konuştuk bu arada eşim türkiyede ben başka ülkede bir birimizi hiç görmeden konuştuk sadece telefonda görüntülü konuştuk engeller çıktı karşımıza ayrıldık tekrar barıştık evlenmemizde engel vardı onuda aştık ve 2 senenin sonunda babası gene görüntülü aramayla beni istedi)) annemde ben sevdiğim için verdi istemeden 2 ay sonrada düğünüm oldu bir birimizi düğünden bi ay önce gördük canlı olarak ikimizde nası bi yürek yemişsek artkhiç korkmadan etmeden kalktım geldim adamı görmeden taa buralara ve iki sene oldu evleneli iyikide gelmişim iyikide tanımışım canm eşim şimdide babasının kopyası bi oğluşum var hayatımın iyikileri. Allah herkesin yuvasına mutluluk huzur nasip etsin.
1,494,899 soru
24,421,904 cevap
351,631 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın