0 oy
369 göst.
Diğer kategorisinde (281 puan) tarafından
Kızlar uzun zamandır hicbir yere gitmedim çıkmıyorum evden dışarıya eşim yıllık izinde 2 günlükte olsa yakınlara bir yerlere gidelim diyoruz gelibolu çanakkale gibi ama bu süreçte korkuyorum virüs tekrar çoğalmaya başladı siz olsanız naparsiniz 

10 Cevaplar

0 oy
(14,065 puan) tarafından

Keşke ben 2 saatliğine tatil yapsam:D git kız zaten kış geliyor daha da çıkamazsın önlemini al ama 

(281 puan) tarafından
Valla benimde ihtiyacım var önlemleri mi alıp gideyim en iyisi dediğin gibi hazır eşimde gidelim demişken
-Reklam-
0 oy
(964 puan) tarafından
Tedbirini aldıktan sonra hic bisey olmaz canım dezenfektan maske vs bide kalacağım yer temiz olmasına dikkat et yeterli hamileler icin en güzeli tatil her hafta sonu olsa giderim :D
(281 puan) tarafından
Haklisin  canım kızım var 13 aylık onunla gideceğim :)
(964 puan) tarafından
En güzeli bak yoldaş da varmış yanında kuzum :)
0 oy
tarafından
Valla gidierim millet gesiyo
(281 puan) tarafından
Aynen herkes geziyor hem gideceğim yerler sakin biraz dikkat edersem birşey olmaz inş
0 oy
(7,434 puan) tarafından
Millet gezdiği için zaten vaka çoğaldı canım biz iptal ettik mesela gitmedik gitmemde hele ki ben sağlıkçı biriyim bu tv de gördüğün vaka sayısı hiç birşey sana öyle söyleyeyim hastaneler Doldu taştı artık bu yılda gitmeyin 
(281 puan) tarafından
Sende haklısın canım virüs çıktığından beri hiç dışarıya çıkmadım korkumdan böyle herkesin gezdiğini görünce insanın gidesi geliyor vaka da dahada artıyor ondan da korkuyorum görmesekte olur dediğin gibi daha rahat geleceğimiz zamanlarda pek yakında gelecek gibi değil âmâ
(7,434 puan) tarafından
İnsanlar çok rahat ama onlar da haklı kuzum havalar güzel bütün tatil yerleri açık turistler ülkemizde millet ne yapsın ama şu bı gerçek şu an vakaların sebebi tatil kime sorsan tatilde kaptik diyorlar
0 oy
tarafından
Öyle imkan olsa giderdim 
0 oy
(271 puan) tarafından
Bende Çanakkale ye gidecem ama bende korkuyorum açıkcası ama çokda bunaldık 
(281 puan) tarafından
Bizde canım çok bunaldık şimdi gitmezsem sonrada gidemeyiz oralarda kalabalık değildir inş
0 oy
(590 puan) tarafından
Ben tatile gittim geldim kzuumm onlemini al devamlı yanında kolonya in çık elinize surun
(281 puan) tarafından
Öyle yaparız bizde maske mesafe kolanya birşey olmaz inş
(590 puan) tarafından
İns cnm
0 oy
(796 puan) tarafından
Valla canım bende istemiyordum ama eşim çok istedi 1 haftalığına gittik bizde otel temizliğine bak önce dezenfektan işlemi yapmışlar mi sonra tedbirini alıp gidebilirsin ben hatta çarşaf yastık kılıfı falan almıştım da yanıma kullanmadım gayet temizdi otel 
(281 puan) tarafından
Haklisin canım dikkat edrim bende alayım yinede çarşaf falan neolur Ne olmaz bulunsun
0 oy
tarafından
Giderim canım ki çok gittik hafta sonları eşimle İzmir'de yaşıyorum hafta sonları Alaçatı Çeşme Ilıca hep giderdik geçen sene
(281 puan) tarafından
Geçen seneki gibi olsaydı keşke rahat rahat giderdik
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Git tabiki canım sizin için değişiklik olur. Önlemini de alırsın bir sorun olmaz inşallah :)
(281 puan) tarafından
Insaallah canım :)

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 931 göst.
29 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Semastz (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 297 göst.
29 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,288 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 854 göst.
16 Haziran 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde eylu_L123 (2,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 855 göst.
15 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (4,119 puan) tarafından soruldu

413,207 soru

12,440,853 cevap

45,974 kullanıcı

Kategoriler

...