Dünya kadar malın olacağına akıllı seni dinleyen yormayan bir kocan olsun daha iyi neyse yaptim ışte bir hata yağmurdan kaçarken doluya tutuldum galiba babam kavgacı gürültücü huzur vermeyen bir insandı bizler büyüyünce annemi bıraktı Bize sarmaya başladı sürekli bir kavga evde yağ biter kavga çay biter kavga yemek yanar kavga cesme akar kavga neyse artik bıkmıstım tek careyide evlenmekle buldum eşim babam gibi değil tabi cocuklarla uğraşmaz ama alkolü var bende alkolden nefret eden bir insanim babamdan kaynaklanıyor esime yapma çocukların rızkını alkole verme diyorum tamam diyor yemin ediyor sonra yine yapıyor şaşırdım kavga ediyorum tatlı çok gösteriyorum ama yok tamam söz askim yapmayacağım diyo yine aynı bak sigaran var zaten askeri ücretle geçinen bir insansın şu alkolü bırak diyorum bebelerin rıski desemde olmuyor sürekli yeminini bozuyor çok dua ettim rabbim eşime hidayet ver diye ama nolur sizde dua edin kimin duası belli olur Allah bilir nolur dua edin Allah rızası için belki kabul olur yoruldum artık
Üzüldüm .. Allah yardım etsin sana ..dua et eşin için hidayet etsin
1,445,967 soru
23,754,793 cevap
315,078 kullanıcı