Arkadaşlar çok sıkıntılı bir insan ... Sabah 8den 4e kadar çalışıyor sonra eve geliyor uzanıyor odamızdada deyil dışarıda koltukda kayınvalidem ve eltimlerle bir evde yaşıyoruz bu arada ... Uzanıyo hep oyun hep telefon ... Geceler arkadaşları ile bir yerlere çıkıyir ... Hiç biçey yapmıyo benim için 1 sene oldu evleneli sadece 1 kıyafet aldı bana kızına sadece bez alıyor ... Bebek doğduğunda para veriyolar ya o parayaı bile 4 ay oldu hayla almadı o kadar sorumsuz biri ... Benimle hiç bir zaman bir koca gibi konuşma neyin var demez ... Çocuğuyla toplasam 1 saat bile vakit geçirmez ... Seviyor bizi biliyorum ama hep içibde buda beni çok yoruyor artık ... Sabah konuşmaya kalkdım ben sakin konuşuyorum o bağırıyor ... Bir arkasaşım var onun kocasıda böyle onla konuşuyorsun o yüzden böyle yapıyorsun diyo ,telefonunu alacam senden diyor,,,, gerçekten onun bu ilgisizliğinden,sorumsuzluğundan bıktım ... Seviyor diyorumuda sevmiyor her halde seven insan bunları yapmaz ... Benimle bu durumu yaşanyan varmı lütfen bir akıl verin