Kızlar olayı şöylece özet geçeyim eşimin ailesinin aile şirketi var. Eşimle beraber 4 erkek kardeş ortaklar. Bi eltim var ki bunu hem gözümle gördüm şahidim hem de yaptıkları ortada şirketten resmen para çalıyor. Ve benim para çaldığımı iddia ediyor. Allah yukarıdaki ben evime şirketin zimmetinden tek bir kuruş bile harcamadım ama o şirketin zimmetinden evini eşyasını sil baştan dizdi. Geçen gün kayınvalidemlerdeyken eltim gelip bana bulaştı benim eşim ordaydı ama onun eşi şehir dılına çıkmıştı. Benim hırsız olduğumu iddia edince eşim de dayanamadı ve ona ağzına geleni saydırdı ve bize attığı tüm iftiraları iade etti. Bayağı bir bağırdı çağırdı. Sonra eşim hızlıca elimi tuttu ve arabaya gittik sonra da evimize geldik. Biz çıktıktan sonra eltim kocasını aramış ve eşimin onu herkesin içinde dövdüğünü ona vurduğunu söylemiş. Kaynım da buna inanmış. Şimdi evimize gelip eşimle konuşacakmış. Ve ben napcağımı şaşırdım. O yılan kadının yüzünden eşimin ve kaynımın burda birbirine bişey yapmasından bayağı korkuyorum sizce napayım??