Evet cnm ben doguma buyume almanyadanim ztn. Esim 13.marta geldi yanima. Hazir eve geldi, herseyi tek basima kiz basima yaptim. Dolaplari nasik kurdum ellerim yara oldu ama neden sirf ev bitio geksin o stresse girmesin diye. Arkadasin kocasi yardim etti buyuk esyalari tasimakda, kurmakda. Bi basima mutfak elektri eayalarindan tut mitfak dokaplarindan tut wcdeki fircaya kadar aldim hemde calismiodum o zaman. Ama Rabbim yardim etti. Esimgelmez korkusuyla 2 gubkugune tr gidip onu alip geldim. Tam geldim eski patronum gel anaokukuna ogretmen lazim dedi nisan icin sozlesme imzaladim. Is yerim mesafeki diye devlet bana araba parasi verdi. Bir ay hem evden hem okuldan calisiodumki (coronadan dolayi) hamile oldugumu ogrendim. Bi kac hafta is yerinden sakladim prova zamanimin gecmesini bekledim. Ve sonunda soyledim, soyledigim gun ztn sinifima bile giremedim ogrencilere yaklasmamda yasaklandi (cocuk hastaliklari kapmamdan dolayi veya bi cocugub agressif olup karnima vurma tehlikesinden dolayi vs.) . Simdi oturdugum yerden ayligimi aliyorum is yerinden. Eee insan bir sukreder be adam... Bu iiz tek basina ev kurmus, kocaisni getirmis, araba, is, cocuk sahibi oldunuz 1 2 ay icinde. Millet yillarca ugrasio bunlar icin.... Ve biz kacarak evlendigimize ragmen isimiz bu kadar rast gitti