Vicdan azabı duymana gerek yok hem saglığını hem keseni düşünmüşsün ne var bunda. Kaçtır söylüyorsun aha dinleseydi sana bir atasözü ile cevap vereyim. Az bile demişsin sen her halukar da onu düşünüyorsun Nush ile uslanmayanın hakkı tekrir, tekrir ile uslanmayanın hakkı kötektir atasözünün anlamı nasihat ile uslanmayanın azarlanması gerektiğini azarın ve şiddetin kötü yoldan saptıracağını ve iyi yola döndüreceğini ifade eder. Nasihat ile yola gelmeyenin hakkının dayak olduğu anlamına gelmektedir
Başka bir konuda bende eşime buna benzer birşey söylemiştim kırdığını görünce de daha sonraki saatlerde şöyle söyledim dedim ne yapayım bazen insan sevdiklerini korumak içinde kırabiliyor sırf korumak için sen bunun kötü olduğunu düşünsende bir önemi yok önemli olan benim seni koruyup koruyamamam kimsenin bir önemi yok aslında diğerleri bahaneydi ve bak sen bu konuda haklı olduğumu gördün dedim sende buna benzer birşey söyleyerek gönlünü alabilirsin bazen gerçekten kırmak zorunda kalıyor insan yoksa anlamıyorlar :/
1,491,824 soru
24,377,222 cevap
348,411 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın