Kızlar moralim bozuk ağlamaktan gözlerim yüzüm şiş icinde birazdan gidiyorum babam gile...
Her gece 11 buçukta eve gelir ilgisiz küfürbaz insanın teki. Alkol içer esrar kullanır ve hayatı resmen köle olarak yaşıyorum az cok bilirsiniz beni. 22 yasndaym 3 yasnda oglum var ve 31+4 haftalık hamileyim. Dün geceden beri bana etmediği irenç küfür kalmadı ne annem ne babam ne yeğenlerim nede ailem. Okadar çirkinki söyledikçe ağlıyorum. Tabi ki da dayakda yedim. Ben artk katlanamiyorum bosanacam. Beni tehdit ediyor öldürürüm seni emine bulut gibi köpek gibi aglarsn ölmek istemiyorum diye diyor. Çok ama çok zor durumdayım kafam vurmasndn basim agriyo. Bana dua eddin birazdan ailemi ariyacam gidicem bebegimide cok asagida hissediyorum yanmam var ınsallah bisey olmaz Oğlumun psikolojisi bozulmuş halde baba annemi vurma diye ağlıyor cildircam ben nasl bi yerdeyim rabbim beni kurtarsn
Sabah sabah etmediğim küfür kalmadı adam gibi bi yasa çıkmadı o yasası bu yasası kadına değer neden yok bu ülkemizde offff sen polisi neden çağırmadın peki gülüm sanırım sen hiç polisi aramadın bugüne kadar puştttr şerefsizzzz Allah ım neden böylelerine vermezsin ki veba virüs falan
Allah yardımcın olsun canım ..oğlunun psikolojisini anlayabiliyorum..ben küçükken babamla annem her kavga ettiğinde korkudan agalr çığlık atardım şuan bı kavga görsem yine korkup ağlıyorum..kziim da bı yaşında babası çok az ses yukseltsin hemn çığlık atar eşimde dikkat eder hemen güler beni sever kızım korkmasin diye ..belkide bu senin bı sınavın inşallah bundan sonra hayatın mutlu huzurlu olur alalh iyilerle karşılaştırsın sağlıkla büyüt yavrularını sen çok güçlü bir annesin..
403,633 soru
12,093,081 cevap
36,386 kullanıcı