0 oy
690 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Diyelim ki kardeşiniz evlenecek uzakta yaşıyor gelinde gelinlik seçerken size sormasını ister misniz FIikir amacli 

37 Cevaplar

0 oy
(945 puan) tarafından

Bu Sözünde bi an gorumcemi gördüm. Oda herseyimin icinde olur esime sikayet eder beni sürekli sormadi bi sey alirken danismaz falan diye ona neyse. Benim evim benim zevkim .Benim de oglan kardesim var ama karışmam ben bi seyine.   Herkesin zevki kendine sonucta bu onun düğünü niye sorsun ki ;) 

-Reklam-
0 oy
(303 puan) tarafından
ben hic takılmam öle şeylere ban cok karısıldı her istedigimin tersine oldu ama sorarsa fikrimi alırsada abimin cebinden cıkacak ama 1kere olacak en iyisi olması icin cabalarım
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Yoo ne alaka, sonucta kendi giyecek. Bence gereksiz
0 oy
(140 puan) tarafından
hiiçç beklemem hatta sormaması daha iyi :)
0 oy
tarafından
Hayır tabıkı aran ne kadar ıyı olursa olsun neden sorulsun kı.?senın fıkrının tam tersı bır sey alsa busefer onu secmedı dersın. Ne gıyecekse kendı secsın dugun dernekte kaynana anne ısteklerı yetıyor zaten bırde gorumce secımı ınsanı yorar kızı bi sal bence:) aranız iyi dıye her sey ıcın icazet almak sonunu kotu getırır en ıyısı ınce bır cızgı saygı sevgı cercevesı dıye dusunuyorm
0 oy
(2,635 puan) tarafından
Böyle şeylere pek takmam. Çünkü herkesin farklı hi zevki var. Ablamın düğünün de biz gelinlik almaya beraber gittik mesela. O seçti gelinliği ben öneride bulundum. Bende ise ablam yoktu annem vardı. Ona fotoğraf attım bunu aldım diye o kadar :)
0 oy
(434 puan) tarafından

Buna mi içerledin:D

0 oy
(1,772 puan) tarafından
Ben herkese sordum tam beğeniyorum biri diyor şurası kötü biri diyor onu sevmedim en sonunda gittim eşimle aldım kimseye göstermedim düğünde supriz oldu
0 oy
tarafından

Banane ya ne alıyorsa alsın :D sonuçta kendisi giyecek. Yarın birgün gelinliği beğenmez senin yüzünden giydim der falan uğraşamam. 

0 oy
(43 puan) tarafından
Ben gelinlik seçmedim bana kayınımın kızının gelinliğini giydirdiler bende kabul etmedjm bana dediler elbise giy o zaman 
0 oy
tarafından
Sorsa yardım ederim ama sormasa da takılmam yani kendi giyecek sonuçta 
0 oy
tarafından
Hayır tabikide niye soracak ki , kendi zevkine göre gitsin ,
0 oy
(1,390 puan) tarafından
Normalde herşeyini bana sorup, gelinliği sormazsan belki düşünürdüm. Ama şimdi anne kayınvalide durumları var. Sormasa da bozulmazdım 
0 oy
(3,702 puan) tarafından
Aman banane ister sorsun ister sormasın benim fikrimi sorsa bile kendi beğendiğini alacak  kardeşim evlendi gelin gelinligini seçti bizede resim attılar bunu beğendik diye 
0 oy
(198 puan) tarafından
Ben eşimle gittim beğendim uzerimdede birkaç foto çektim öyle yakınlara attım yani gelinliğim bu olacak diye seçenek sunmadim yani sonuçta ben giyicem
0 oy
(4,667 puan) tarafından
Hayir üzmez canim giyecek olan o 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 338 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 379 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (1,993 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 446 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
24 Temmuz 2024 Moda kategorisinde Mhmtalp0348 (21 puan) tarafından soruldu

409,115 soru

12,295,908 cevap

38,324 kullanıcı

Kategoriler

...