Bende eskilerdenim topram biliyon işde
Evet eskiden gercekten cok guzeldi bundan 1 senw öncesi eski hesabimla giris yapıyordum arada yorum yapardım ama sürekli takip ederdim
Admin yarışmalar duzenlerdi
Neşeliydi
Ama suan hersey cok basit..
Benim net bitti ve 3 gün var yenilensin ek paket aldım :))bakalım ne kadar dayanacak kaç gündür doğru düzgün girmiyorum yetsin diye eskisi gibi değil iyiki en azından kimse kimseyi küçük görmüyor linç etmiyor arada var ama oda nazar boncuğu olsun ;))
Sadece internet diil şarj da yiyor. Ben uygulama kullanmıyorum ama yine de yiyor açınca. Kız aşk olsun biz varız. Biz de dua ederiz. biz de paylaşırız gerekirse kötü haberleri ben daha önce fark etse idim kesinlikle katılırdım buraya. Öyle ihtiyacım vardı ki halen var. Boğazımda bir kist ile yaşıyorum ben. Burda da daha beter dertleri okudukça şükrediyorum. Birbirine dualar eden insanlar var. Ne güzel diyorum. Beni de yalnız bırakmazlar. Beni de alırlar ekibe. Kimse birbirini yalnız bırakmaz. Gel tartışak çok istiyosan ağız burun girek. Bi de linç tayfasını çok merak ediyorum. Belki ben de bir gün onlardan olurum
Bende yemistim o linclerden nasıl unuturum hem de cok sacma bi sey yüzünden
Haha ben hic linc edilmedim etmeye calistilar ben onlari lincledim yarismalar yapildi kitap okuma en cok puani kim yapcak falan cok guzeldi ya hep makara vardi egleniodum hamileliyim sorunluydu buraya gulmek icin giriodum resmen
1,494,010 soru
24,409,065 cevap
350,770 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın