0 oy
523 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (45 puan) tarafından
2 yaşında kızım var ama baba mama dede gb üç dört kelime söylüyor  çok da ilgileniyorum herşeyi anlıyor ama cok konuşmuyor böyle olan var mı

14 Cevaplar

0 oy
(453 puan) tarafından
Etrafında çoçuk varmı 
(45 puan) tarafından
Hayır ilk cocuk
(453 puan) tarafından
Ondan kaynaklanıyor benimkide ilk kız etrafta kimse yok ama yaşıtının çok var daha çok konuşuyor
-Reklam-
0 oy
(1,129 puan) tarafından
Başka sıkıntı var mı canım? Misal göz teması kuruyor mu? Ya da evde şiddete maruz kaldi mi? Ya da şiddeti gördü mü? Sizin tartıştığızi gördü mü?
(45 puan) tarafından
Asla bizi daha sarılırken falan görüyor bazen kendisi bizi el ele tutusturur sarilmamiz için falan ikimizi kucaklar
(1,129 puan) tarafından
Yani bazı çocuklar öyle görünce kendini kilitleme olayına girebiliyor ondan dedim canim. Genetik de olabilir canım ua. Endişelenme, konuşmaya devam et onla, bir de   yakın akraba vs çocukları varsa arada onalrla bulustur
0 oy
(2,444 puan) tarafından
21 aylik olacak bizde de o kadar. Geçen arkadaşın kızı geldi 2.5 yaşında bir konuşuyor bana teyzoş diyor bidir bidir bi konusuyo nasıl üzüldüm benim kiz tek kelime etmedi sürekli ıh ıh diyor. O bakici da kalabalık içinde büyüyor benim kızım bi beni akşamda babasını görüyor galiba onunda eksisi oluyor 
0 oy
(855 puan) tarafından
Telefon ve televizyona çok maruz kalıyorsa konuşmayı en çok etkileyen şeyler onlar... 
0 oy
(3,700 puan) tarafından
Akşama kadar sadece seninle mi beraber yani kalabalık yokmu orda etrafında yasiti sürekli konuş söyledikleri tekrarlat bu elma sende soyke de benim kızım bol akraba olan bir mahallede büyüyor kalabalık yani yaşıtları çok ben dersem o da arkamdan tekrar ediyor acımış üşümüş gibi mesela 
0 oy
(1,454 puan) tarafından
Üzülme canım ya zamanla konuşur sağlıklıysa hiç sorun etme Her bebek bir değil bide ilgi ilgi diyoruz da bizi annelerimiz nasıl büyüttü valla biz 4 kardeşiz bide koy de oturuyirudk ****** bağ bahçe size bakmaya vakit bulamazdim bi doyurmak için diyor akıp da bizi karşısına koyupta konuşmadı ki o yüzden tamamen bebekle alakalı kimi bebek tembel olur geç konuşur geç yürür o yüzden hiç sorun etme belli zamanlar vardır konuşmak içinde ozamana kadar bekle olmazsa bi doktora göster 
0 oy
(583 puan) tarafından
Mutlaka bir dr göster göster ki allah korusun bişy olsa bile bari erken tedavi olur canm 
0 oy
(3,898 puan) tarafından
Doktoru ne diyor peki bu duruma..bence bi doktoruna sorun..
0 oy
(29,533 puan) tarafından

Olur o kadar da her bebek bir olmuyor 

0 oy
(271 puan) tarafından
Gö teması kuruyor mu gülüyor mu bide sen herşeyi o konusma dan anlayıp yaparsan ihtiyaç duymazmış kınusmaya doktor öyle söylemişti arkadasımın 2 yaşında oğlu konusmuyor du
0 oy
tarafından
Benim oglum da 2 yaşında. Anne baba mama dede bunları söylüyor. Sesleri taklit ediyor. Sorun etmiyorum çünkü göz teması kuruyor söylediklerimi anlıyor. Yanlız büyüdüğü için geç konusacagini düşünüyorum 
0 oy
(1,619 puan) tarafından

Canim doktora goturduysen ve sıkıntı yok dediyse üzülme konuşur tek çocuk demissin etrafi kalabalik degilse normal bence benim oglum da bi benimle büyüdü cok gec konustu cevremde herkez de kizardi ilgilenmiyomusun diye:ermm: ama sonra bi basladi butun gun susmadan konusabilecek potansiyel var

0 oy
(2,030 puan) tarafından
Benim oğlumda öyleydi iki yaşına kadar anne baba dede falan diyordu sadece iki buçuk yaşından sonra dili bir açıldı maşallah bülbül gibi hiç susmuyor
0 oy
(13,619 puan) tarafından
Zeka kartları alabilirsin canım çok etkisi oluyor Trendyol da şuan çok indirimde bı bal istersen 
(45 puan) tarafından
Kitap olanından aldım arabalar hayvanlar renkler falan 9 tane geliyor bakıyoruz göz teması falan herşey var her söylediğini  anlıyor cevremdekilerde geç konuşur diyor

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 214 göst.
+2 oy
18 cevap 329 göst.
+2 oy
0 cevap 39 göst.

412,839 soru

12,429,602 cevap

45,622 kullanıcı

Kategoriler

...