Gunaydin kizlar ,esimle bebek oldugundan beri bir tartişma bir kavgadir sürüyor o sürekli büyümü muska mı var diye merak ediyordu en son dün gitmiş hocaya sizin hiçbirşeyiniz yok büyü felanda yok kendi kendinize sıkıntı yaratıyosunuz demiş ama bir anda bişeyler oldu ikimizede ,normal birşey söyleyecekken bile tartısıp kavga ediyoruz. Neden niye.oluyor anlamıyorum.Buarada doğum günüm.geliyor eşim dün lüks bir telefon almış doğum günü hediyesi diye ama benim öylr bir hediyeye ihtiyacım yoktu,ondan öncede birinde alacağım var yerine telefon alacağım diyordu.. Bana dün öyle söyleyince bekledigim hediye bu degildi dedim 7 ay once altınlairmi alip vermemistin bende doğum gününde begendim trabzon bilekligini alırız diyordum (aldıgı altinlarla birebir esit miktarda) oda dediki istemiyorsan teelfonu geri verecegim.Sizce ben ayıp mı ettim ama herşeye para harciyor goruyorum bana gelince almiyor ne kadar istedigimi biliyor surekli bahane uyduruyor dogum gunumde de almazsa kusmek hakkim midir sizce . Uzun oldu helal edin hakkinizi ..