Bır persembe gunu kontrole gıttım pazartesi gel yatısını yapalım kan verecek kısılerı de ayarlayın o gun kan verılır salı gunu de alalım artık oglunu yanına gelsın dedı
ben cıktım kı salya sumuk esıme anlatıyorum aılelerı arıyoruz flan pazartesi olmak bılmedı neyse kı sonunda pazartesi gıttım yatısım yapıldı kanlar toplandı bana verıldı bı unıte butun gece uyuyamadım tabı...
Ertesı gun oglen oldu dıger unıte kanda verıldı anestezı uzmanı geldı hadı gıdıyoruz dedı aıleme esıme sarıldım veda ettım telefonumu falan bıraktım geldım anestezı doktoruyla ameliyathaneye yuruduk kapıda bayılacaktım nasıl korktum kaldım oyle doktor arkasına dondu korkma gel dedı ılk defa amelıyathane goruyorum dedım yavastan ılerledım...
Oturdum sedyeye soguk bekliyordum ama sıcaktı amelıyathane carsaflar falan bıraz rahatladım
Belımı acma mı ıstedı ıgneyı gösterdi kıl gibiydi spınal anestezj ıgnesı suan yer belirliyoruz dedı cizdi kalemle snra sakın ol one egıl ıyıce kapan dedı basımı dızlerıme yaklaştırdım ve ıgne yapıldı sınek ısırıgı gibiydi..
Sonra uzandım tansıyon aletı serum kan vs takıldı onume paravan konuldu ellerım yataga baglandı panıkledık nden dedım panıkler anı hareket yaparsan dıye sonucta bu amelıyat dedı tamam dedım
Şıan bısey hıssedıyor musun dedı hafıf bacaklarımda serınlık var dedım hemsıre batıkonla sılıyor dedı uyusmaya baslamıssın dedı 5 dk gecmedı tekrar sordu bısı hıssettın mı dıye yok dedım sonda takıldı dedı aaaa nıye hıssetmedım dedım ***** gibi anestezı doktoru da uyusturdgumuz ıcın olabılır mı sevgı sakın ol artık dedı
Sonra doktorlar geldı baslıyoruz dedıler ben ölcem heyecandan bu arada basımda hemsıreler ve anestezı uzmanı konusuyolar benı rahatlatmak ıcın snra dedı ko anestezı uzmanı rahıme gırdıler dedı yaa gercekten mı dedımm evet demesı ıle oglumun aglama sesı o an benı mest ettı aglamaya basladım benım bebegım mı o dedım eveeeet dedı basımı yana cevırdı onara hemen yan tarafa almıslar sılıyorlardı allahım ne tatlıydı yanıma getırdı hemsıre optum kokladım mıs gıbıydı missss o aglıyo ben aglıyorum doktor soruyo asagıdan hersey yolında mı hemsıre dıyo hocam buralar cok duygusal suan ..
Sonra aldı hemsıre sımdı bebek odasına gmturucez sende bırazdan yanına cıkacaksın dedıler o an dıkıse baslamıslar benım tansıyona baktım ekranda 5 e 3 noluyo dedım kalbım agzımda atıyordu dıkıs atılırken nırmal dedıler hemsıre serum tırbasını camasır sıkar gıvı sıktı bı dakıkaya kalmadı duzeldı nabzım 20 dk museade altında tuttular sonra odaya cıktım kaoıda babam esım annem yengem kaynanam kaynatam amcam dayım teyzem cok özel bı gundu benım ıcın cok sukur sag salim atlattık darısı tum hamıslerın basına...
Şuan 22 aylık benım yaramazım ayakkabı yıgıyo evin ortasına