0 oy
504 göst.
Diğer kategorisinde (669 puan) tarafından

4 aylık bebeğim var apartmanda o kadar ses varkı artık sinirlerim çok bozuldu dayanamıyorum üst katimdaki kadın sürekli topuklarına sert basarak yuruyo eşim bu akşamda uyardı bizden gelmiyo diyomus bütün odalardan onun sesini duyuyorum onlardan geliyo eminim şimdide en alt kata biri taşındı yaza çıkarken beton bahçeye cikiyo onların bodrum.camasir sermeye çıktım bu saat olmuş çocukları hala orda kızı var 12 yaşında dlan sanırım ogluda 3 yaşında bagrinip duruyo çocuk  karşı apartmndansa biri çıkmış balkona çok ses yapiyolar bu saat olmuş dimi topla çocuğunu içeri yatır uyut millet dinlemek zorunda mı.ona söylenirken yoldan araba geçti Tofaş abartı egzoz taktrmis otture otture gitti egzozu bebegim sese alışık değil gunduzde üst katimdaki devamlı ses yapiyo topuktan hariç ve kızım uyaniyo derin uyuyamiyo bı turlu kendinde 11 aylık bebeği var..nden apartmanda yaşamayı bilmiyo bu insanlar deli olcam ya sadece dertleşmek istedim hakkınızı helal edin uzun oldu :( kimse kimseyi rahatsız edemez bn 6 yıllık evliyim bir kişide dememiştir senin sesin çok geliyo kimseden şikayet almadım ama insanlar böyle değil maalesef

5 Cevaplar

0 oy
(658 puan) tarafından
Elinden geleni ardına koyma mahkemeye taşı  olayı polisi karıştır. İnsan  olmayı öğrenmek zorundalar
(669 puan) tarafından
Bizden yaşça küçükler bn 29 yaşındayım kalp kırmak istemiyorum ama kaç oldu ya duvara vuruyorum artık bide kadının eşi bı kere üç gece arka arkaya kapıma geldi akşamda gürültü yaptılar eşim msj attı cocuk uyuyo sessiz olurmusunuz diye tmm abi yazdı sonra eşim ise gitti gürültüleri arttı bnde vurdum adam eşimi aramış bizden gelmiyo diye eşimde bn işe gidiyorum demiş yine geldi kapıyı caliyo kızımı salliyodum açmadım kapıyı 4 kez çaldı.sen kimsin benim kapıma geliyosun karısı gelse tmm apartmanda yaşıyoz 28 hane var millet kapımda görse ne diycek..eşime msj attım kapı çaliyo şöyle su salağa acmiycam kapıyı diye eşimde aramış küfür etmiş bn sana ise gidiyom dedimde napmaya kapıma gidiyorsun demiş ..gerizekalı ya
(658 puan) tarafından
Rabbim komşunun hayrlisini versin . Size sabır diliyorum
-Reklam-
0 oy
(85 puan) tarafından
Evet ama apartman bu disardan gelen sese bile kizmissin ust komsunu anlarim ama sen takinti yapmissin her sesi  birde bebek illa sessiz ortamda uyuyacak die bir sart mi var herkese bu kadar ses cikartiyo demen ilginc geldi  bana
(669 puan) tarafından
Çünkü kizimi sessizliğe alistirarak hata yaptim..ses taktigimdan değil sokaktaki sesi genel olarak konuştum bı ben yaşamıyorum bu hayatı yaşlısı var hastası var sbah ise gitcek olanı var nden düşüncesiz bu insanlar ondan sitem ediyorum siz olayı yanlış anlamissiniz bence...ayrıca bahçedeki çocukların sesinden karşıda çıkan oldu diyorum sade ben değilim yani rhatsiz olan
0 oy
tarafından
Büyükşehirde yaşıyorsan bebeğini sese alıştırmak zorundasın canim yapcak bise yok malesef 
(669 puan) tarafından
Keşke alistirabilsem canim gerçekten çok isterim pis pış sesi açıyorum bazen ses duymasın diye telefonumuda sessize alıyorum ama ya yukarki elinden bişey dusuruyo ya kapı carpiyo dairelerin uyaniyo :(
0 oy
tarafından
Apartman dışına karışmazsın sende çocuğunu sese alıştır o zaman bende cadde üzerindeyim bin bir tane egsoz patlatiyorlar hangi birini şikayet edeyim 
(669 puan) tarafından
Cadde bizi daha kotu aynen haklısın annemin ev öyle.oturdugum mahalle skin bi mahalle ama bı ii tane var böyle.komsular toplanıp bahçeye iniyo birinin kızı ava avaz bagriyo annesi uzatmış ayaklarını bırak bırak o hep öyle agliyo diyo bu kdarda geniş olunmazki o günde karşı apartmandan 3 haneden balkona çıkmış onları izliyordu herkes
0 oy
(7,435 puan) tarafından
Benim ustte de var laftan anlamayan 3 senedi rsesimizi çıkarmadık ama çocuk olunca yeter artık dedik üç çocuğu var en küçüğü 8 yaşında ucude kız zannedersin evde 10 tane erkek çocuğu var hadi çocuk ağlar zirlar güler oynar koşar ama bunlar kapıları çarpıyor koltuk kanepe ne varsa gunde kaç defa yer degistiyor dairenin kapısını bir kapatıyorlar sanki ahir kapısı bütün apartman inliyor sesten bunlar karı koca öğretmen güya daha çocukları a kapı carpmamayi ogretemediler koca koca şeylere hadi çocukları geçtim kendileri sürekli gece gündüz demeden matkap la bi yerleri deliyor tak tak birşeyler yapıyorlar hiç sesleri iki dk susmuyor eşim uyardı neymiş onun üst kattaki de çamaşır makinesi calistiriyirmus evet onun sesi de bize geliyor ama hiç zamansız çalıştığını duymuyorum o yaptı diye bunlard ayapmak zoru da sanki biz uyardık uyardık laf anlamak istemiyorlar cocukbher seferinde korkarak uyanıyor ve huysuaniyor ben artık bağırıyorum aşağıdan yada vuruyorum yukarıya dediğin gibi apartmanda yaşamayı bilmiyorlar eşim bana gece tuvalete kalktığında sifonlu çekme sakın ses çok gidiyor insanlar rahatsız olur diyor düşün asla  elektrikli süpürge actirmaz akşam 7 den sonra biz bu akdar düşünceli onlar bı o kadar düşüncesiz en son eşim site grubundan yazdı ahir kapısı gibi kapı kapatılıyor gelip kapı kapatmasını ben öğretecek değilim bu yaştan sonra dedi laf anlamayana öyle rezil edeceksin ama kime diyon yine aynilar 
(669 puan) tarafından
Aynen cok sinir bozucu gerçekten aynen bebeği var dis çıkarıyomus sürekli agliyo bebek bu tabiki ağlar bndde var bebeğe hiç lafım yok ama annesi dersin evde fil yuruyo iki adım atiyo abrtmiyoum gup gup

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 588 göst.
24 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Funny_honest (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 446 göst.
0 oy
13 cevap 792 göst.
24 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 595 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,451 puan) tarafından soruldu

412,930 soru

12,432,332 cevap

45,703 kullanıcı

Kategoriler

...