4 aylık bebeğim var apartmanda o kadar ses varkı artık sinirlerim çok bozuldu dayanamıyorum üst katimdaki kadın sürekli topuklarına sert basarak yuruyo eşim bu akşamda uyardı bizden gelmiyo diyomus bütün odalardan onun sesini duyuyorum onlardan geliyo eminim şimdide en alt kata biri taşındı yaza çıkarken beton bahçeye cikiyo onların bodrum.camasir sermeye çıktım bu saat olmuş çocukları hala orda kızı var 12 yaşında dlan sanırım ogluda 3 yaşında bagrinip duruyo çocuk karşı apartmndansa biri çıkmış balkona çok ses yapiyolar bu saat olmuş dimi topla çocuğunu içeri yatır uyut millet dinlemek zorunda mı.ona söylenirken yoldan araba geçti Tofaş abartı egzoz taktrmis otture otture gitti egzozu bebegim sese alışık değil gunduzde üst katimdaki devamlı ses yapiyo topuktan hariç ve kızım uyaniyo derin uyuyamiyo bı turlu kendinde 11 aylık bebeği var..nden apartmanda yaşamayı bilmiyo bu insanlar deli olcam ya sadece dertleşmek istedim hakkınızı helal edin uzun oldu kimse kimseyi rahatsız edemez bn 6 yıllık evliyim bir kişide dememiştir senin sesin çok geliyo kimseden şikayet almadım ama insanlar böyle değil maalesef
1,487,481 soru
24,316,690 cevap
345,092 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın