0 oy
299 göst.
Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından
düzenlendi
Mrb bayanlar 38 haftalık hamileyim 1 ay olucak nerdese vücudumda çok kaşıntı var doktora gttm **** olmussun dedi ilaç verdi kullandm hala geçmedi vücudum kasnmaktan yara oldu hep bildiğiniz onericegniz etkili bise varmı acaba ?

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne uyuzu kız banada dediler binsuru ilaç sürdüm geçmiyor . Hamilelikte de olur soğuk duş al
(28 puan) tarafından
Tam tersi bayaga sıcak suyla duş  alıyorum rahatlıyorum bir kaç saat sonra yine basliyor
-Reklam-
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Sürekli banyo yap ılık su ile sirkeli su ile
(28 puan) tarafından
Sirkeyi şimdi vucudumun her yerine sürdüm  duştan sonra
(4,962 puan) tarafından
Duş esnasinda son suyuna sirke karıştır durulan canım sirkeyi su ile açıp..
0 oy
(3,118 puan) tarafından
Peki her tarafın pembe pembe sismis mi 
0 oy
tarafından
Ayyy cnm öncelikle çok geçmiş olsun bende hamileyken oğlum sayesinde okuldan bulasmisti **** olduk tek çaresi eczanede karışım yapılıyor 3 gün üst üste sürüp öyle yatiyosun 3.gunun sonunda banyo yapıyorsun bize sadece bu yaradı ilaçlar falan sadece anlık kaşıntıları aliyo ve tabi herşeyi kaynattim ben yani gardrobu boşaltıp balkona koydum sırasıyla yıkayarak sirkeli sularla temizlik yaparak bildiğin evi kirkladim çok şükür geçti gitti
0 oy
tarafından

Arap sabunuyla kurtulabilirsin  canım  geçici  olarakta kolonya sür  iyi geliyo bende olmuştum  son haftamda ama **** degildi dogurunca gecti kaşıntılarım :'(

0 oy
tarafından
Sürekli banyo yap 
0 oy
(17,266 puan) tarafından
Ay bende hamileligin son haftalarında uy uz olmuştumm doktor bize karışım ilaç yazmıştı bide metrin mi ne o ılactan yazdı. 10 gun de kurtulduk uy uzdan
0 oy
tarafından
Gebelik kolestazı o ne uyuzu kan tahlili verdin mi 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 211 göst.
3 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1995 (1,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 186 göst.
26 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sumeyye69 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 390 göst.
4 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mrs. Boz (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 199 göst.
4 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 35Nisa.! (150 puan) tarafından soruldu

408,683 soru

12,282,564 cevap

37,927 kullanıcı

Kategoriler

...