0 oy
746 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Her tartışmada anneme babama Allah'a kitaba küfreden bı eşim var ..beş yıldır tek başıma tek bir yere göndermedi mehersem.guvenmiyormus bı hatamı gördüyse givenmemekle haklı derim ama ben babamın evine bile saatle gidip gelen biriyim onun izni olmadan asla kattiyen dışarı çıkamam ... Güvenin olmadığı yerde mutluluk yok huzur yok aile yok yuva yokmuş meğer ve ben artık çok yoruldum üç gün oldu babamlara geldim kayinbabama da söyledim oğlunla konuş ya aklıni başına alsın düzeltsin kendini yada nasıl biliyorsa öyle yapsın . Dedim . ben senin oğlunun ne yapmaya çalıştığı çok iyi biliyorum eninde sonunda da istediğini yapacak dedim ..

Hiç birşeye değil evlatlarim için zorlanıyorum acaba onların hakkına mı girerim bosanirsam.diyorum ..  

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Güvenmesi için ailene saatli gidip evine gitmene gerek yok veya bir yere gitmek için izin almana. O eşinin pis zihniyeti izinsiz gidenler veya ailesinde kalanlar saati belli olmayanlar güvensiz insanlar olmuyorlar. Sen istersen kendini eve kapat eşin sorunluysa yine de öyle düşünür. Allah hakkınızda hayırlısını versin. Allaha kitaba küfür eden insandan da hayır gelmez bu arada
tarafından
Ondan izinsiz gidemiyorum ki evden çıkışı saatimi eve gelmiş saatimi illa bildirmek zorundayım yoksa altında başka sebepler arıyor .....rabbim pırlantadan daha değerli iki evlat vermiş onlardan bile utanmıyor işte hamd edeceği yerde yaradana küfrediyor .Allah'ım bikdigi gibi yapsın isneallah hesabını sorsun ona
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Canım Allah yardımcın olsun inşallah hakkında hayırlı olan neyse o olur. 

Ama çocuk için boşanmıyorum diye düşünmek yanlış eğer düzeltilecek birşeyse konuşarak düzeltilmeli tabiki hemen silip atmamak gerek ama haşa Allaha kitaba küfür edecek kadar cahil ve kötü ağızlıysa öyle bir adamın yanında çocukları büyüterek ahlaklarına zarar vererek haklarına girersin o çocukların.  Ki annene babana da küfür ediyormuş öyle bir babanın yanında yetişen çocuğa nasıl ahlaki değerleri saygıyı öğretebilirsin birde o var. 

İnşallah eşin düzelir ahlakını güzelleştirir ve yuvanız huzurlu olur. Ama kendinde dediğin gibi güven olmadı mı ne kadar toparlamaya çalışırsan çalış yinede kopar herşey önce eşinin düzgün bir insan olup ettiği küfürden arınması gerek sonra güven konusunu konuşup halletmeniz gerek bunları halletmediğin sürece mutlu olamazsın gitsende o yüzden bunları halletmeye çalışın. Allah sana ve çocuklarına yardım etsin inşallah. 
tarafından
Amin kuzum amin insealalah
Adam çocukların a çalışmakla baba olacagini zannediyor sabah işe gidiyor akşam eve geliyor ne sohbet ne muhabbet ne çocuklarla oynar direk kanepede uzanır bana yemek getir der ve uyuyana kadar elinde telefon Facebook ta gezinir .. zaten çocuklarım bu şekilde de babasizlar ...  Ne kadar konuşmaya calissam sırtını dönüyor sus yat uyu diyor .... Kendi kendime konuşuyorum .... Beş yıldır bu adam neden böyle yapıyor diyorum kendi kendime sebep ne diyorum sozluyken başka biriydi nisanlandik başka biri oldu evlendik berbat bı insan oldu çıktı
tarafından
Anladım canım Rabbim sana hayırlı kapılar açsın inşallah. Ama böyle zaten ilgisiz bir yanları eksik büyüyorlar o yüzden konuş güzelce baktın aynı o zaman kendin karar ver hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.
tarafından
Amin inseallah kuzum inseallah ....
0 oy
(796 puan) tarafından
Eşine küfür eden kocadan hayır gelmez allah yardımcın olsun kuzum rabbim gönlüne göre versin herşeyin en güzeline layık kadınlar ama erkekler bunu anlamıyorlar 
(796 puan) tarafından
Aynen valla nereye kadar güçlü durcan insan biyerden sonra pes ediyo artık
tarafından
Herşeye beddua eden bi kaynana  
Yediğin suya bile.zehir zıkkım.ic diyen bı kadın ve ben bu kadınla aynı evde beş yilllll
Eşime anlatsam.hicbirsey yapmıyor dayanacak gücüm.kalmadi biraz dışarı cikart beni nefes alıyım diyorum.sacmalama otur evinde diyor ama kendisi yarimsaat annesinin yanında duramiyor ağzıma.attigim.ne olursa olsun gözü onda zehir ye diyip duruyor eşimden de bişey görmüyorum.karsilik.olarak.kufur hakaret ilgisizlik neye sabredeyim.ne  için dayanayim.ben
(796 puan) tarafından
Ayy rabbim ıslah etsin bunları allahindan bulsunlar
(796 puan) tarafından
Rabbim sanada sabır sersin insallh
tarafından
Amin amin canım amin .... Rabbim.bana güç kuvvet versin inseallah ..
0 oy
(294 puan) tarafından
Asl öyle Bi babanın yanında büyütürsen haklarına girersin canım her çocuk saglıklı Bi ortam da saglıklı Bi psikolojiyle büyümek hakkına sahip
tarafından
Doğru diyorsun ... Ben sadece mutlu bı yuvam olsun istedim yaaaa
(294 puan) tarafından
Hepimiz onu istiyoruz canım da olmayınca olmuyor işte
tarafından
Evet ben çok uğraştım olmayınca olmuyor gerçekten çok alttan aldım çok çok uğraştım çok çabaladım artık akışına bıraktım.nasil.olacaksa olsun
0 oy
tarafından
Tövbe haşa Allah'a küfür eden adam çocuklarına etmeyecek mi çocuklarına asıl o evde kalırsan haksızlık etmiş olursun bence csnim 
tarafından
Alttan almaya çalıştım kafası yerinde değil dedim seviyorum dedim ama artık kaldıramıyorum yaaaa daha neler dedi neler sarılsam lafları kulağımdan cikmiyordu kur kalsam dayanamıyordum gene sesimi çıkarmadım ama tekrar küfür edince yeter artikd eşim avını aradım gel beni al abi dedim
0 oy
(6,333 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim hakkinda hayirlisi neyse o olsun 
tarafından
Amin aminnn:((
0 oy
(5,371 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım ne diyim 
tarafından
Amin kuzum amin bu adam hayırlı değildi evlendim  evleneli hicbirsey anlamadım.omrumden ...
Rabbimin sınavı işte .

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 318 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 212 göst.
31 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 627 göst.
30 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Serapemir (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 633 göst.

410,239 soru

12,337,052 cevap

39,426 kullanıcı

Kategoriler

...