0 oy
1,562 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (945 puan) tarafından

Kızlar eşim geceye gidiyor bende evde yalnız kalamiyorum oturduğum yer tekin değil ve kızım 7 aylık diş çıkarıyor annemden ise de 20dk bı şey o yüzden burda kalıyoruz 10 gündür.kaynanama da 45 dk sadece bizim evden köyde oturuyorlar onlar . İki günde bir konusuruz. Ben çok arayamiyorum çocukla fırsat olmuyor huysuz dün kaç kere aradım kapalıydı neyse akşam üstü aradı tavırlı tavırlı ee napıyon eve geldin mi yok annemdeyim dedim ne gerek var annen de kalmaya kal evinde yada gelin buraya diyor dedim anne sen ne diyorsun ben kucuck çocukla köy yerine nasıl geleyim hasta olsa bı şey olsa nasıl gelcek araba sıkıntısı var bide ise çok uzak dedim hemen afra tafra yapıyor bana.buyuk gelinleri şehir dışından geldi bı ay oluyor 10 gün onlarrda kaldı  20 günden fazla annesinde kaliyr ona ses çıkmıyor olsun anası onun kalsın diyor .her aradığın da laf sokuyor eşim yeni girdi bu işe sormuyorlar çocuğun bı şeye ihtiyacı var mı sormasinlar da zaten bı kere bez aldılar onun lafını ettiler  Allah'tan emiyor. İşte beni aramıyon baban belini acıttı sormuyorsun iki gün oldu konuşali. Resmen annem de kalıyorum diye kıskanıyor önce nerdesin diye sormak nedir insan önce hal hatır sorar. Gecen annem zehirlendi kadını arayıp geçmiş olsun demedi bile fesatlıktan. Her aradığında işte biz öyleyiz biz böyleyiz diye ağlıyor. İşte ozledim çocuğu diyor ilçeye geldi mi kzina gidiyor gelip de çocuğu sevmiyor ayrımcılık yapıyor her konuda.biktim afradan tafradan bizim derdimiz var borcumuz var dayısı kredi çektirdi kazık attı eşim işten çıkarıldı üstüne kaç ay boş kaldı çocuğun ihtiyacı var. Evin ihtiyacı var destek olacaklarına köstek oluyorlar.gecen eşim babasına baba emekli paranin bı maaşını ver de ihtiyaçimi gideriyim ben sna öderim dedi aa veremem dedi geçti gitti.damadi (gorumcenin kocasi) dükkan açtı kredi çekti ona . Emekli olurken benim altınları bozdular hemde sormadan ben daha 1 aylık gelindim orda bırakmıştık çalınır evde diye  geri oducez dediler 2 sene oldu ne gelen var ne giden .fazla yapcaz dediler olanı bile yediler .    Zor gunlerde anam babam olmasa napcaz bilmem çok bunaldim doldum kızlar dertleşmek istedim hakkınızı helal edin çok uzun oldu ama sizce haksız mıyım hep ezmek istiyorlar beni :(

14 Cevaplar

0 oy
(2,024 puan) tarafından
araya boşluk koy kiz kolay okuyalım  
(945 puan) tarafından
Anlamadım canim kelime arasında boşluk var ya
-Reklam-
0 oy
(206 puan) tarafından
Canim neden surekli ariyosun ki o zaman. Iki gunde bir araman bna mantksz geldi ben haftalarca aramiorum bazen hic ugrasamicam. Laf sokma dinleyeceğime aramiyorum kafam cokrahat 
(945 puan) tarafından
Eşimin hatrna arıyorum çünkü aramayinca eşim üzülüyor ve ona yukleniyorlar aramız bozuluyor . Bazen aramıyorum hatta yeri geliyor sırf aramamk için kontör bile almıyorum telefonuma
(206 puan) tarafından
Bnm eşimde benm annemi cok sık aramadıgi icin artk bnde aynisini ypiorum o az ariosa az ariorum kisasa kisas.
(945 puan) tarafından
Yok o konuda eşimin hakkını yiyemem arar sorar gelir kalır bı ihtiyaçları varsa karşılar annemlerin
0 oy
tarafından

Damadı kredi çekti dükkan açtı derken kayınpederin mı verdi parayı?

(945 puan) tarafından
Evet canım damadına trink para saydı kredi ödesin diye
tarafından
O damadına gider söke söke alırdım heralde o paraları keriz mı var karşılarında senin altınlarınla hayırdır kimin dükkanı bu ya ben size de kızıyorum arkadaş çalınırsa kendi evinde çalınsın. Ne diye veriyosun altınlarını.
(945 puan) tarafından
İşte benim aptallığım benim sayemde emekli oldu parayı benden kıskanıyor özel de doğum yaptım 5 kuruş vermedi hastaneye bı kutu lokum aldı geldi sadece
0 oy
tarafından
Arama sende ararsa açarsın laf söylerse çocuk ağlıyor de kapat gitsin kafanı şişirme boşuna 
(945 puan) tarafından
Sırf eşimin hatrina o üzülmesin diye
tarafından
Ahhh o kaynanalar varya Allah ıslah etsin
(945 puan) tarafından
O kadar kötüyüm ki anlatamam her seferinde moralimi bozup sinir ediyor
0 oy
(2,635 puan) tarafından
Çok iyi niyetli olduğundan bu haldesin. Sen ona ilgi alaka gösterdikce o nazlanıp ballanıyor. Sert davranacaksın. Bundan sonra sert davran. 
(945 puan) tarafından
Eşim var arada yapamıyorum ona tavır alıyorlar üzülüyor o da benim ailemle çok iyi eşim Allah razı olsun geitrir beni arar sorar onları elinde oldu mu destek olur bende sırf eşim hatrina arıyorum
0 oy
(862 puan) tarafından
Benim kayınvalidem de hoşuna gitmeyen bişey dediğim gibi laf sokuyor birşey alsın bişey yapsın herkes duyuyor gidemiyoruz bebek var siz gelin diyoruz ayağınıza mi gelelim diyor ben hiç aramiyorum sormuyorum da bütün kayinvalideler böyle mi acaba merak ediyorum 
(945 puan) tarafından
Benimki glese de kızına gelir kızının çocuğunu görmeye beni de arıyor gel diye gitmiyorum valla çoğunlukla banane görmek isteyen gelir deyip kapatıyorum
(862 puan) tarafından
Aynen ona giden bize gelemiyor milletin kayınvalidesi erkek çocuklarını kayırıyor bizimki kızları anlamadım gitti
(945 puan) tarafından
Valla sorma kuzum her şeyin güzelini önce kızına yapar
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Çekilecek dert değilmiş allah sabır versin hem maddi hem manevi yükün agir
(945 puan) tarafından
O kadar kötüyüm ki hüngür hüngür ağlamak istiyorum
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Okurken kaynananı sözlerimle sövdüm Allah bildiği gibi yapsın inşallah 
(945 puan) tarafından
Sen bide beni sor bacım bide beni sor
0 oy
(3,520 puan) tarafından
Bu kadar iyi niyetli olma canım sık sık arama boşversene kendisinin düşünmesi lazım. Benim mobilya borcum var hamileyim eşim tek çalışıyor diye kaynanam bi taksidini verdi bi taksidi de benden olsun dedi hiç lafını bile etmedik yani kendisinin düşünmesi lazım en azından torunu içib
(945 puan) tarafından
Ahh bacım nerde daha neler neler var anlatsam şaşar kalırsınız
(3,520 puan) tarafından
Takma kafana lafı geçtimi lafları teker teker vur yüzüne o zaman iyi olursun öylesi yaranılır :)
(945 puan) tarafından
Aynen büyük gelin öyle yaraniyor canım ben iyyiim benden kötü yok canım
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Bir arkadaş demiş iyi davranıyorsun ondan diye aynen öyle katılıyorum ben sana tecrübeli olarak yazıyorum ben de hep iyiligimden alttan aldım gönül aldım aman kırılır aman darilir diye bir kuruş faydası olmamıştır istemem de zaten öbür gelinine altın için hepsi kredi çekti borçtan her tarafı sıkıştı bize kucucuk berbat bı ev vermişti oturun diye orası için kira verin yoksa gidin dedi kavga çıkardı basit bseydi sırf bhane olsun diye yani oğluna bile burda yediğin içtiğiniz var diye laf yaptı konuşmuyor o da annesiyle anneme gidince arardı böyle trip yapardı torunu için ölüp btyodu ozluyordu biz iki ay olacak evi tasiyali konusmayali bı kere aramadı oğlunu sormadı torununu ben iyi olduğum için iyiymiş seninkiler de o cinsten en güzeli hayatından çıkarmak kafa rahat huzur var ohh keşke baştan bağları koparsaymisim böyle stres üzüntü yasicagma
(945 puan) tarafından
insaAllah. Aksam aradı açmadım
(2,336 puan) tarafından
İyi yapmışsın uzak dur mesafe koy
(945 puan) tarafından
Aynen canım ne hali varsa görsün her şeyi burnumdan getiriyorlar
(2,336 puan) tarafından
Allah buyuk sen takma onu
(945 puan) tarafından
Allah a havale ediyorum canım
0 oy
(6,978 puan) tarafından
1. 2 gunde bir arama, hafta da 1 yeterli

2. Sana karismasina izin verme, bosver ne derse desin

3. Yeri geldimi buraya yazdiklarinin hepsini yuzune soyle, ozledin madem ilceye geldiginde niye ugramadin anne de

4. Altinlarini yuzsuzluk yap iste, borc vermiyorsunuz bari hakkim olan altimlarimi rica edeyim su an tam zamani de bastır 

5. Annenle sana bollllll keyifler diliyorum canim, kiskananlar catlasin :)))
(945 puan) tarafından
Artık aramıyorum çok zaten bu aralar bugün aradım burnumdan geldi.  Karıştı mi cevabını veriyorum ama anlamıyor ille kendi öncelik olsun istiyor .sağol canım cannim annem o olmasa naparim :(
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Nerdesin diye hesap sorma hakkı yok ki eşin biliyorsa nerede olduğunu ve sıkıntı etmiyorsa bu kayinvalidelere noluyor ben anlamıyorum 
(945 puan) tarafından
Biliyor eşim de burda gündüz burda yatıyor gece gidiyor ise.laf sokuyorum ama anlamiyor canım işi gücü fesatlık
0 oy
(456 puan) tarafından
Aman canım boş ver o kıskançlık tan öyle yapıyor valla ben yerinde olsam doğru düzgün aramam bile öyle insanlara değer verilmez
(945 puan) tarafından
Çok aramıyorum aradım mi burnumdan geliyor çünkü
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Esin için aramaktan vazgeç canım. Seni yipratiyorlar böyle yapa yapa sen esin için birseyler yapıyorsun ama onlar oğulları için hiç bir şey yapmıyorlar boşuna konuşup onların laf yapmalarına müsaade etme eşine de anlat durumu aramak istemiyorum böyle böyle sebeplerim var de 
(945 puan) tarafından
O kadar çok yıpratıyorlar ki beni anlatamam

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 487 göst.
15 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Denizinizzz (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 489 göst.
23 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Tatli bir anne (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 355 göst.
10 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Esra gezer (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 518 göst.
5 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (736 puan) tarafından soruldu

411,878 soru

12,399,255 cevap

44,348 kullanıcı

Kategoriler

...