0 oy
418 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (100 puan) tarafından
Kızlar eşim bana soğuk gibime geliyor su 3 gün öyleydi bı garip davranıyor 2 gün önce de annesiyle konuşmalarını görmüştüm arkamdan atmışlar şuan küsüz eşim konuşmuyoruz ama bı değişik annesi çok şişiriyor oğlumla beni eşimden dahi kıskanıyor eşimi kendine çekmeye çalışıyor ben napiyim yani şuan zaten konusmuyoruz ama kafam çok karışık ki severek evlendik bı dediğimi iki etmez  suandada öyle yapamacaya bişey olsa bile çabalar yapar yani herşeyime yardım eder ama çok değişti gibime geliyor 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sen bence olsugun gibi davranmaya devam et canım sinirli felan davranirsan annesini haklı çıkarırsın ona hiç olmadığın kadar iyi ol annsini düşünürsün yanına varırsan ona da oğlu yokken verirsin ayar i 
(100 puan) tarafından
Yapılanları sineye çekemiyorum ama aklıma geldikçe bileniyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen ne kadar küsersen anasına laf dersen anasına itersin git güzelce konuş derdini anlamaya çalış 
(283 puan) tarafından
7 seneden beri her yolu denedim adam aileci olduktan sonra degistiremiyosun
0 oy
(1,166 puan) tarafından
aileci erkekleri deyistirmek cok zor.   ne yapsanda. o hep annesine taraf gider iste..  o yuzdem en iyi cozum. annesini sorun etmemek..  hic annesiule ilgili konusmamak.. yoksa  annesini korur yine.
(100 puan) tarafından
Gerçekten çok zor ama dayanamıyorum yani
(1,166 puan) tarafından
Allah sabir versin
(100 puan) tarafından
Napicam bilmiyorum gerçekten zaten o annesiyle konuşurken bosarim demiş benden için tartistimiz zaman gitmiş anlamış soruyorum sinirle deidm diyo
(1,166 puan) tarafından
inan aileci erkeyo deyismek zor.  basina donsende  onlari korur.. ben   bir yil  6 ay nisanli kaldim.  hep aileciydi.. bu yuzden nisani atdim..       inana cok zor..  ne olsa hep onlar hakliydi. benim  soz soylemeye hakkim yokmis derdi.   cok iyi anliyorumm senim.
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Bence hiçbirşey yapma ailesi hakkında birşey söyleme şöyleler böyleler bana bunu yaptılar diye dile getirme tam tersine sen onlara ıyi ol bırak onlar sana kötü olsunlar eşinde bunları görüp düşüncesi değişecektir 
(100 puan) tarafından
Ama dayanamıyorum
0 oy
(235 puan) tarafından
Ne konuşmuşlardı arkandan 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 616 göst.
24 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mehmetcan Emir (889 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 441 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde 1993cagla (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 2,492 göst.
25 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Asdtgyuyg123___ufugh (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 548 göst.

413,434 soru

12,446,749 cevap

46,169 kullanıcı

Kategoriler

...