0 oy
799 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,329 puan) tarafından
Canım kayınvalidem geliyor aynı sehideyiz altlı ustluyuz aslında ama yazın köyde yazlıkta duruyo onlar şehir içi yine  yemeğe gelecekler bana  sanki ilk defa gelceklermis gibi heyecan yaptım biz 10gidersek onlar bir gelir zaten sürekli görüşürüz ama evime gelmesi değişik oluyor tabi .ben yemeğe kuzu kavurma .yeşil fasulye , etli çorba ve pilav yapıyorum salata turşu yoğurt ta koyarım  yeter .sağolsun kayınvalidem perdemi yenileyecek ti doğum olunca ama erken olunca doğum yine ben sana alicam dedi ve Beğendik bgn gelecekti perde hala gelmedi hem onu bekliyorum hem yemek yapıyorum ;))

10 Cevaplar

0 oy
(135,883 puan) tarafından
Kaynanasi icin sevinende ne bilim ☺️
Şiiiiitttt çaktirma yaa ;))
(2,329 puan) tarafından
;))) güldürdün beni vala
Kaynana postlarini gorur gormez daliyom posta snr kafamdan ilk geceni yaziyom ve sonuc ☺️ amaan napim kiz kaynana dedinmi tepemden ates cikiyo benim
(2,329 puan) tarafından
Ahh yavrum yaa nerden buldun öyle evlenirken baskamiydi nebdegisik insanlar var gerçekten şaşırıyorum burda okuyinca
En cins olani bana denk geldi şans yokki bende
-Reklam-
0 oy
tarafından

Özledin zarr:)

(2,329 puan) tarafından
Severim kendilerini;)))
0 oy
(10,844 puan) tarafından
Srn ben iyi kaynanamlara düşmüşüm maşaallah
(2,329 puan) tarafından
Aynen cnm şanslı hissediyorum kendimi;))
0 oy
(7,406 puan) tarafından
Benimde çarsamba günü geliyo kayinvalidem ile görümcem bende cok severim kendi kuzlarindan ayirmazlar kalkip 12 saatlik yoldan dogumuma geliyolar Allah razı olsun ama ben öyle telaslanmam kalkip hep beraber yapip yiyoruz 
(2,329 puan) tarafından
Ben orada yaparım burdada gelecek ne yaptırıyor ki onlara küçük çocuğum yok kendim yaparım yani zar zor geliyorlar iş mi yaptırmam bide;))
(7,406 puan) tarafından
Misafir olarak gormuyorum onlari ben temizlik yapiyosam gorumcem yemeği yapar veya tam tersi işimizi gucumuzu bitirir otururuz bizde öyle yani :)
(15 puan) tarafından
Benim ki 10 dk lık mesafede oturuyor gelmedi doğumuma bende adını koydum kızıma Allah ım pişmanlıklar içerisindeyim ben hangi kafayı yaşıyorum acaba
(2,329 puan) tarafından
Bende öyle görmen tabi ama aksama dönecekler yani kalmalı değil sonuçta isim yokken yaparım  keyfi bizimki
(7,406 puan) tarafından
Hmm yok bizim uzaklik var geldiler mi kaliyolar 10 15 gün
(2,329 puan) tarafından
Yani öyle olsa bende yapmam beraber olur
0 oy
tarafından
İyimiş getirsin perdeleri :) 
(2,329 puan) tarafından
Perdeleri o değil sahibi getirecek ama gelemediler cumartesiden beri bekliyorum
tarafından
Hee yanlış anladım cnm k. Bakma :(
0 oy
(580 puan) tarafından

Bizim kaynananın da varlgimzdan haberi yok yürüyen kefen nolcak:ermm: 

Ne güzel bende hep böyle  olsun istemiştim.Allah ağzınzn  tadını bozmasin

(2,329 puan) tarafından
Amin cnim sagil rabbim sizinde aranıza muhabbet versin inşallah
(580 puan) tarafından
8 yildir evliyim görüşmüyoruz 3. Çocuğumu dogurcam bir haber  oluru yok bu saatten sonrada olmasada olur zaten.
Saol yinede.
(2,329 puan) tarafından
Cook zor kiminin huyu öyle deyip lanullenmekten başka bişey yok yoksa kendimiz e yapiyoruz
(580 puan) tarafından
Aynen öyle canım napalim ☺
0 oy
tarafından
Kıyamam sana canım benim nasıl mutlu olmuşsun.  Benim kaynanayi da gönderiym sana :))
(2,329 puan) tarafından
Neden ben iki kaynana istemem  ;))
0 oy
tarafından
Canım turşu çekti. O kadar sey yazmışsın sadece tursu dikkatimi çekti.  
(2,329 puan) tarafından
Neden kiizzz tursumu istedi CNN
tarafından
Evet ya olsada yesem.
(2,329 puan) tarafından
Burda olsanda göndersem kıyamam ;))
0 oy
(535 puan) tarafından
Tatlı da yap kız
(2,329 puan) tarafından
Evt ama şu anda yok evde Besime Kemalpaşa aldirayimda kaymak süreriz  .dondurma fln var  aklımda ama onu yapamadim kayınvalidem diyette yasak şekerli şimdi biz yerken o bakcakmi basver dondurma yeriz aksama
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Allah ağız tadinizi hic bozmasın kendi annem gibi gormen sevmen çok güzel mis gibi yemekler yapmışsın daha ne olsun canım.valla bende çok severim k.validemi mesafe baya uzak ama surekli gider geliriz haftaya gelecekler çok mutluyum 
(2,329 puan) tarafından
Evt cnm karşılıklı olan muhabbet tek taraflı olmaz tabiki oda çok sever bende
(5,936 puan) tarafından
Ne guzel canım

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 219 göst.
7 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (607 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 605 göst.
8 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (403 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 943 göst.
29 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde muallime.hanim (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 356 göst.
18 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Turkiyem1998 (54 puan) tarafından soruldu

412,439 soru

12,416,377 cevap

45,043 kullanıcı

Kategoriler

...