0 oy
563 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Yarın anneme gidicektim esim izinliydi birakcakti .işlerim vardı çocuğa birşeyler bakicaktim .Çarşamba günyde sabahçı olcak eşim beni bidaha götüremez .cikisida geç oluyor.ee işte abin izinlimis yarın kaynanasına gideceklermis babamdan arabayı istemişler tekte vermez annemde gidicek .sen Çarşamba gel biz gidelim abin izinlimis dedi.sizin işiniz bana uymuyo bnmki nasıl uysun dedim.kocanla gel sabah dio adam 6da tura basliyo 5buvukta geleyim iyi dedim.siz bakın işinize bakarız bı ara dedim olmadı baban alır dio.. konuşmadan birşey diyemem dedim darilmadin dimi izinlimis de dio .yok varsa işiniz bakın dedim .bide bı hafta önceden dedim hep yani bu yaptığı şimdi ne oluyor.. esiminde işi var gidemem onlada ortada kaldim

3 Cevaplar

0 oy
(51,775 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
ne isin varsa bebeginle halledeceksin canım bir dahada zorda.kalmadikca annende olsa minnet etmeyeceksin
tarafından
Eşim olsaydi onunda anneleriyle işi var köyde .bırakırım dedi adam . hâlâ haberi yok kızar yarı yolda birakti der .. otobüsle ugrasmayim dedim ama düşünen yokmuş
(51,775 puan) tarafından
işin neydi canim
tarafından
Birkaç mağazaya ödeme vardı çocuğa bakacaktim birşeyler hallolsa iyi olacaktı .kızdığım önceden dedim bide Çarşamba gel baban alır bakalım bana uyucak mi dimi. O istediğinde gideyim istiyor
(51,775 puan) tarafından
anlamadim baban arabayi yengen kullaniyor diye annenide gonderiyoda ne alaka onu anlamadim canim gitmeyiversin annen yada sabahtan sen git ogleden sonra onlar gitsin
tarafından
Tek arabayı vermiyor annem gitmese vermez. gelmezsen sabah kahvaltiya die gitcez de akşam döneriz dio.isi kurmuslarda gelme demeye getirdi gelceksen gitmeyiz dio .dedin okadar nie geleyim dimi. Darildim diğer günlerde gitmem
(51,775 puan) tarafından
naptin canim hallettin mi islerini
-Reklam-
0 oy
(1,578 puan) tarafından
Ee canım sen bi hafta önceden dediysen abinin eşi niye çarşamba gitmiyor. Bi gün sonra gidiversin oda
tarafından
Abim yarın izinlimiste ne zmndir gitmemiş yani sen hep geleblrsine getirdi.bnm de uymuyo.baban alır dio eşime demeden alsın diyemem uymaz belki bizimde işimiz dedim.
0 oy
tarafından
Iyide annen niye gidiyor gelinle beraber
tarafından
Babam arabayı vermez tek.gelin sürüyor abimin ehliyeti yok.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 426 göst.
25 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gammmze (1,331 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 240 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 654 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sertuğ (354 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 587 göst.
24 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu

410,756 soru

12,359,788 cevap

41,384 kullanıcı

Kategoriler

...