İnanki aynı durumdayız ama senin bir artin var benim eşim valal çocuğun biseyine baksa beş DKK sujur namazı kılarım bneim esimde oda yok binde bir hatta milyonda bir dir , yaparsın yaparsın kimseye ihtiyacımız yok eşin destekcin ya oda bı nimet valla eşine patliyisun biliyroum bazen bende ama akşam üstü ağrılarına rağmen kızımın gün boyu üstünü siril siklam yapıp kaç sefer ustunu degistirmeme rağmen valal okdr sinirliydimki eşim bişey dedi üstün bide bakınca güldüm bı kendime geldim eşin yanında oda bişey has bide biz kayınvalidemle beraber yaşıyoruz çalışıyor kayınvalidem serada hm kendi işimi hm gücüm yetigince orayı yapıyorum üstüne birde akşam yemeği , inanki beterin beteri sen çok sikmissin kendi kendini içini karartmissin ne güzel bak bilinçli bir insan bilinçli bir annesinde üzme kendini , bua rada biizim ev dağın basii carsiya çıkmak için iki otobüs değiştiriyorum gitme sansimda pek olmuyor gerçi eğer eşim sabahtan işe giderken götürmez ise biyere gitme şansım asla. Yok cnk mesefa ver resim atsam var ya çarşı ışıkları taşa nerde :D üzme kendiniii senin iyi ol insallah