0 oy
607 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (747 puan) tarafından
Ben ekmegi cok seviyorum gunde rahat 2 tane yerim ama cok fazla oluyor ya kabizlik yapiyor yemedim mi de doymuyorum küçüklükten beri boyle alismisim babam firinci olunca hep sicak tazecik pide getirirdi :-) ama allahtan pek kilo yapmiyor bende . Sizler de durum nasil?

20 Cevaplar

+1 oy
(1,794 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Çeyrek kilo çok olunca böyle oluyor:D

(747 puan) tarafından
Hakkinda Hayirlisi olsun canim :-) Bende emzirdigim icin kismiyorum yiyorum valla sütten kesince azalticam ben de ekmegi :-)
(1,794 puan) tarafından
Tadını çıkar hatta pide ekmeğe bol yağ sür ustune kaşar köy ver fırına :))
(747 puan) tarafından
Ay dur gece gece istahimi acma aciktim zaten :-)
(1,794 puan) tarafından
Ben açım ondan söyledim kız :)
(747 puan) tarafından
Sana afiyet olsun o zaman bizde ekmek kalmamis :D
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Günde 1 tane yerim yarım sabah yarım akşam sıcak ekmek ise akşam 1 bütün yerim :)) 
(747 puan) tarafından
Ben pideyi cok severim somun olunca anca yarisini yiyorum bende  :-) sicak pide cok guzel oluyor insan dayanamiyor valla yiyor :-)
tarafından
Aynen bende 1 pide gömerim tek başıma çok seviyorum
0 oy
(12,522 puan) tarafından

Duruma bağlı değişiyor :ermm:

0 oy
(2,128 puan) tarafından
Diyette oldugum için 8 gündür ekmek yemedim bazen kahvaltıda banmalık bişey olursa 1 dilim çavdar ekmegi :(
(747 puan) tarafından
Ayy kiyamam ya :-) insallah istedigin kiloya ulasip ekmekle hasret giderirsin canim :-) ben diyet yapacak olsam yine de ekmekten vazgecemem ceyrekte olsa yinede yerim :-)
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Genelde tuketmem kahvaltıda minnacık yerim :)
(747 puan) tarafından
Yumurtayi peyniri zeytini ekmek olmadan nasil yiyorsun kiz nasil doyuyorsun oyle :-)
(6,857 puan) tarafından
Vala bilmiyorum öyle alışmışım. Bı menemende yarım ekmeğin yarısını yiyorm . Zaten anam ne yesem yarıyı :D
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Genelde yarım ekmek akşam pilav yoksa 1 ekmek 
(747 puan) tarafından
Aynen pilav oldu mu ben de oyleyim canim .
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Ben çok az ekmek tüketimi yaparım 

Günde en fazla yarım tane bazen bir olauyir ama çok nadir 
(747 puan) tarafından
Oyle daha iyi oluyor canim kabizlik sorunu olmaz daha saglikli . Ama ben ekmek yemedim mi kendimi doymus gibi hissetmiyorum.
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Gunde yarim ekmek anca yerm .cogu seyle ekmek yemem  ben sevmiorm cok .
(747 puan) tarafından
Oyle de doymuyor insan ya gunde 2 öğün yiyorum ekmekle yiyince doyuyor insan bide benim yaptigim yemekler genwlde ekmekle yeniyor
0 oy
(1,964 puan) tarafından
Aboo masallah:) bn normal  ekmek yemem cavdar yerim onuda  hergun yemem. Esimde sadece hafta sonu yer kahvaltida onun disnda yemez sadece kaynbabam kaynanama gore alirz ekmegi
(747 puan) tarafından
Doyuyor musun kiz oyle ? :-) Ben doymam valla karnim gurul gurul olur emzirince bide cabuk acikiyorum :-)
(1,964 puan) tarafından
Sabahları  genelde yumurta yiyorm aksamda normal yemegimi yiyorm ekmek hic aklima gelmedi aliskanlk sanrm:) kiz anam ekmek yemiyorm iyice sistim yesem nolur halim:d
(747 puan) tarafından
Haberlerde bi doktor soylemisti canim ekmek yemegin yagini falan alirmis saglikli tuketin diye cok fazla olmasa da mutlaka tuket bugday cavdar ekmegi falan ye saade yemek daha cok kilo yapar
(1,964 puan) tarafından
Cavdar yiyorm  canim  cok anliyorm  dilimletip buzluga atiyorm ve genelde unutyorum cikarmayi o yuzden  yemiyorm:) bnde duymstm boyle bisey
0 oy
(2,335 puan) tarafından
Sabahları pek iştahım olmuyo o yüzden yarım ekmeği bitiremiyorum bile ama akşamları bitirebiliyorum yarım ekmeği ☺️
(747 puan) tarafından
Ben yemek yemeyi cok seviyorum ya ozellikle de ekmek vazgecilmezim :-) esim cok hizli yemek yer kizarim tadini cikara cikara yavas ye derim ne guzel bsy yemek yemek :-)
(2,335 puan) tarafından
Bende çok severim canım ekmek yemeyince doymuyorum ☺️☺️ ve yavaş yerim ☺️
0 oy
(3,552 puan) tarafından
2 ekmek alırız 1 günde 2 ekmeği de eşim yer=))))
0 oy
(306 puan) tarafından

Beyaz ekmek tüketmiyorum. Yersem de sadece kahvaltıda tam buğday ekmeği 1 veya 2 dilim :)

0 oy
(505 puan) tarafından
2 tane yerim rahat cnm
(505 puan) tarafından
Evet cnm kilo almiom cunki
(747 puan) tarafından
Ben de oyle canim yillardir ekmegimi hic kismadim genelde hep ayni kilolardayim 52 falanim . Demek ki ekmek kilo yapmiyor baska seyler yapiyor :-)
(505 puan) tarafından
Aynn cnm bnde 57 yim 32 hafta hamileyim
(747 puan) tarafından
Hadi ya :-) hic kilo almamissin canim ben hamileyken doguma 70 kiloyla gittim :-) kizim 3.150 gram dogdu sonradan emzirdikce zayifladim bi ara 49 a kadar dustum simdi ideal kilomdayim 52 yim
(505 puan) tarafından
2 kilo aldim cnm
0 oy
tarafından
Hic desem yeridir valla bir kahvaltida 1 dikim anca yerim 
(747 puan) tarafından
Ekmeksiz yemegin tadi olur mu kiz yemegin suyuna bandirip yiceksin bi güzel  ohhh miss :-)
0 oy
(5,399 puan) tarafından

Ekmeğe zam gelmiş diyete devam :D

(747 puan) tarafından
Hahahhahha :-) ayy evet haberlerde gösterdi 2 lira olacakmis bizim burda 1 liraydi alismistik bi ekmegimiz vardi onu da elimizden alacaklar acimizdan ölmezsek iyi hergun herşeye zama geliyor yağa 10 lira zam geldi . Simdo de yumurtaya gelmis kolisi 20 lira olmus en iyisi dedigin gibi diyet yapalim :-)
(5,399 puan) tarafından
Eşim normalde fırından alırdı ekmeği bugün bim den almış ekmeğe zam gelmiş diyor :)
Rabbim ne kadar rızık yazdıysa o kadar yiyicez canım
(747 puan) tarafından
Ne kadar olmus bimde canim?
(5,399 puan) tarafından
Bilmiyorum ki 2 lira dan az olduğu kesin ama :)
(747 puan) tarafından
2 lira da cok bi ekmege ya bari 1 bucuk olsun :-)
0 oy
tarafından
2 ekmek yiyoruz bazen 1 ekmek sıcaksa rahat 2 ekmek bitiyo bende ekmeksiz asla doymam istersem 2 tabak dolu yemek yiyim ama yarım saat sonra acıkırım ekmek yemezsem
(747 puan) tarafından
Bide emzirince insan daha cabuk acikiyor o yuzden yiyoruz valla :-)
0 oy
(3,675 puan) tarafından

Günde 1 ekmek yiyoruz ben yemiyorum oglum la esim 1 tane tek yıyor:D

0 oy
(739 puan) tarafından
Bir  veye bir buçuk sonra şişip kalıyorum ;))))))
0 oy
(1,112 puan) tarafından
2 3 dilim günlük 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 182 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,741 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 160 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,741 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 342 göst.
14 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.
7 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde N.n (61 puan) tarafından soruldu

411,426 soru

12,385,094 cevap

43,477 kullanıcı

Kategoriler

...