Normal bir hamilelik geçirdim aslında öyle alıngan duygusal falan değildim ama bir gün evde yoğurt bitmiş eşimde işe giderken para bırakmamış eşimi arayıp yoğurt almaya param yok diye ağlamıştım
Ayağım halıya takılmıştı. Sarsildim. Ama düşmedim. Bebise bisi oldu mu olur mu acaba deyip agladim. (2 gün felan önce)
Bu arada hepsi birbirinden komik yaa. Tatliș anneler
Ben hamburger Aseriyordum eşime bela oldum kış hava buz gibi. İşten çıkmış yorgun şikayet etti söylendi vit vit arabada bağıra bağıra ağladım.
Hepsini okudum hepsi birbirinden komik ya
Çok kilo aldım yürüyen duba oldum diye iç çeke çeke ağlamıştım neyseki zayıfladım
Daha bu akşam annemin babaannesi var çok yaşlı suratıma bakarak bunlar cahil dedi gittim banyoya hüngür hüngür ağladım şimdi kendime geldim ben nabıyorum diyorum
Eşim story atmama çok kızar. Mutluluğunu paylaşma der her seferinde. Geçen yine aramızda böyle bir muhabbet oldu. Bende banane aticam diye ağlamıştım ahahhahahah
Araba sürüyordu yanında oturuyordum eşim döndü benden taraf bana bakıyor sandım döndüm sana bakmıyorum aşkım dedi nasıl agladim sen bana bakmıyor diye adam arabayı ne unuttu beni sakinleştirmeye çalıştı yok kaynimgili aradı geldiler bizi almaya eşim arabayı süremem bu böyleyken dedi eltimin kardeşini aradılar o bizim arabayı getirdi bizde kaynımgilin arabaya bindik eve gittik ama nasıl ağlıyom kaynim ilk annem yada babam öldü ona ağlıyorum sanmış düşün son zamanlarda sakinleştirici almış gibi sa.lak gibiydim aynı hep gülerdim öyle dünya yansa ne güzel yanıyor ya diye gülümser otururdum eşim o hallerini istiyormuş da şuan
412,455 soru
12,417,293 cevap
45,068 kullanıcı