Ben ehliyetimi sadece ehliyet almaya gttgm kurslarda araba sürerek aldim Yani onun dişinda hic surmedim 1 yil oldu acaba sürsemmi cesaretim yok kirmizi işik vs cok kasıyo beni
Sürmeden tecrübe olmuyo valla Kuzu. Bizim araba var ama esim bebekle gondermiyo. Geçen sene eski aramız varken aldım çıktım kızımı başta baya kalp çarpıntısı oluyor da sonra geçiyor beni de yokuşlar çok kasıyor hemen duut duut basıyorlar
Ben araba sürüyorum ama hamilelik falan araya girdi bir türlü ehliyet alamadım.
Ehliyet alsam arabadan aşağı inmiycem yani ama polislerden korkuyom
Ehliyetim 2014 den beri var arabamızda var sürüyorum da
Araba sürmek hatta dünyada en sevdiğim şeyler arasında diyebilirim araba sürülmez mi kız
Bnde gecen sene aldim ehliyeti basta i20 miz vardi baya da sürdüm onla tek çıktığım da oldu sonra onu satip ta ev alinca doğan aldi eşim mecbur gecen de tek cikmam gerekti iyi dedim süruyüm ay bi sürmüşüm takir takir etti araba korktum bi yandan ayaklarim titredi eve geldim herif diyor koseyi dönünce mahalleyi yaniyo falan bekledim de iyi bi yeri yakmamissin diyo bi daha da elimi sürmem o arabaya
bizim de araba yok sayılır kayinpederim de var yani. ehliyet almaya çalışıyorum birde ne gerek varsa ilerde lazım olursa diye. daha ilk sınavda kaldım sürmeye geçemedim bile trafiğe çıksam kim bilir neler olur
Arabam var sürebiliom
Ehliyet tıneee
Ahh annem bugün yarin emekli olacak ilk isim çocukları ona bırakıp ehliyet almak
404,607 soru
12,120,708 cevap
36,475 kullanıcı