0 oy
637 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (19 puan) tarafından
yoksa her annede farklı belirtiler mi gösteriyor. bilgi verirseniz çok sevinirim. 

22 Cevaplar

0 oy
(18,127 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

miğde bulantısı hat safhadaydı ilkte ekşi sonra tatlı çok yedim erkek cinsiyeti bence alakası yok belirtilerin

tarafından
Katılıyorum önce tatlı aserdim sonra ekşi ye döndü oğlum var
(580 puan) tarafından
Birebir aynısını yaşıyorum şuan erkek bebeğe hamileyim bende :d
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence belirtiler ile cinsiyetin alakası yok 
0 oy
tarafından
Bana 6. Aya kadar karnin erkek karnı dediler tam 9 buçuk ay sonra kizimi doğurdum hahaha
(19 puan) tarafından
bende yeni hamileyim 1 aylık hazırlıksız oldu yani ne yalan söylim hep erkek çocuğum olsun isterdim bakalım nasip
tarafından
Bende erkek isterdim ama kızım oldu
(19 puan) tarafından
anladım nasip işi biraz da galiba
tarafından
Tabiku canım Rabbım gönlünü ze göre versin
0 oy
(3,275 puan) tarafından
Benim 2 oğlum var ikisindede tuzlu ekşi yedim tatlıdan tiksindim 5 ay kilo almadım hatta 1isinse 3 kilo verdim bile bağlantıdan 
(19 puan) tarafından
maşallah ya ❤️ Allah uzun ömürler versin sizlere bağışlasın inşallah
(3,275 puan) tarafından
amin kuzum sagolasin ❤
0 oy
(326 puan) tarafından
Ilk oğlumda çok mide bulantısı yaşadım ikinci oğlumda bulantu yaşamadım yani belirtiyle alakasi yok
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Benim kizimla oglumdaki gebeliklerim farkliydi kizim da cok bulandim oglumda bulanmadim halsizlik uyku olmadi ama kizim da oldu birde kizimda cok coktum cirkinlestim aksina oglumda herkes guzellestigini soyledi birde kizimda karnim pek.yoktu yanlarim en cok doluydu  arkamda cikti oglumda karnim buyktu sivriydi arkam dumduz du bakan hemen erkekmi diyodu benim bunlar belirtiler
(19 puan) tarafından
teşekkür ederim paylaştığınız için. sanırım her anneden anneye farklılık gösteriyor belirtileri anladığım kadarıyla.
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Cinsiyetle belirtiniz alakası yok 
0 oy
(2,692 puan) tarafından

Erkek çocukta yüz güzelleşir parlak olur, kız çocuk da annenin güzelliğini alır derler. Ne kadar doğru bilemiyorum tabi de. Benim ilki erkekti herkes cildin çok parlak güzel duruyor diyordu. Bu kez kıza hamileyim. Ben de kendimi beğenmiyorum :)

0 oy
(7,936 puan) tarafından
Limon ve aci biber aşeriyodum hep
(19 puan) tarafından
1 aylığım bende limon ve acı biberi leblebi gibi yiyorum yağlı yemek istemiyorum. bilmiyorum bakalım
0 oy
(261 puan) tarafından
Sürekli turşu yiyodum hic bulantim olmadi hep kabiz oluyodum
(19 puan) tarafından
peki bu belirtiler kaç haftadan sonra belli oluyor olmaya başlıyor yani
(261 puan) tarafından
Bende 2 hafta sonra sanrm testi geç yaptm adetm 5 gun gecnce
0 oy
tarafından
3 hamilelik yaşadım hepsi aynıydı ama 2 kızım 1 oğlum var her bünye farkli bence sadece erkekte zor geçirdim hamileliği 
(19 puan) tarafından
Allah size bağışlasın evlatlarınızı ❤️
tarafından
Amin canm hepimizin inşallah
0 oy
(11,928 puan) tarafından
Belirtilerin cinsiyetle alakası yok vallaha canım hele tatlı erkek kız eksi derler külliyen yalan kızımda tatlı oglum da da ne tatlı ne eksi bir haltı istemedi canım. Tamamen aynı diger belirtiler 
0 oy
(49 puan) tarafından
Hiç mide bulantim olmadı ve çok tatlı yedim :)) 
0 oy
tarafından
4 ay küstüm kilo verdim sadece tatlı yiyodum canım çok cekiyodu ve karnım küçücük önündeydi top gibi kilo almadım adam akıllı Goren erkek diyordu erkekte oldu
0 oy
(53 puan) tarafından
Miğde bulantisi cok fazlaydi tiksinme vardi bide aşırı tatlı yemek
0 oy
(1,523 puan) tarafından
35+4 dum hiç belirtim olmadı canm kişiden kişiye değişir ❤️
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Hiç belirtim olmadı. 
0 oy
(2,082 puan) tarafından
Canım ne karın yapısı ne yediklerin ne halsizligin ne uykun hiç birinin cinsiyetle alakası yok. Vücudun neye ihtiyaç duyuyorsa o. Ben 2 hamileligimde bambaşka seyler yedim bambaşka belirtilerim vardı farkli şekilde kilo aldim ama ikiside erkekti cinsiyet aynı  yani
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Iki oglumdada aşırı halsizlik ve mide bulantısı vardi
0 oy
(140 puan) tarafından
benim kiz erkek bir arada oldugu icin cok karisikti bir tatli yedim bir eksi ama eksi daha cok yedim benim ikizdi erkekte tatli kizda eksi diyorlar ne kadar dogru bilemm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 194 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Nurkara1808 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 451 göst.
+1 oy
20 cevap 394 göst.
0 oy
5 cevap 298 göst.

411,605 soru

12,391,217 cevap