0 oy
1,429 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben kıyamıyorum ya sürekli sunu alacağım  bunu  alacağım diyorum ama disari cikinca fiyatlari görüyorum parama kiyip alamıyorum 2 aydir üzerime kislik bir seyler alacagim daha alacağım para harcamaya elim varmıyor . 

Siz para harcaya biliyor musunuz? 

49 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Dün eşim para verdi kendime bişeyler alayım diye ben ne yaptım çocuklara aldım 

Eşim de kızdı ben zaten çocuklarıma alıyorum sen niye kendine bişey almıyosun diye 

Bişey demiyorum pess dedi :D

Anayım ben anaa 

tarafından
Bu seferde onlar giyiniyorlar guzel guzel biz kalıyoruz eskilerle
tarafından
Geçen ay eşime gittik birsürü elbise aldık sıra bana geldi sonra dedim o zaman da kızdı
3 sefer kendime bişey alayım diye veriyor ben gidip hep çocuklaraalıyorum dün söz vermiştim ☺ ama adam bıkmamış sabah para bırakmış Mesaj atmış bide
Allah aşkına kendine bişeyler al lütfen karıcım diye
Ama benim elbisem dolu ☺ daha etiketleri üzerinde duran elbiseler var napayım yanii
tarafından
Ben uzun zamandır alışveriş yapmadigim için fazla birbseyim kalmadı bir yere gidince görüyorum alayim diyorum sonra kıyamıyorum yine kalıyor
tarafından
Al bacım insan o dolabın karşısına geçip ne giyincem diye bakınması daayrı bi dert
Ben ihtiyacım olanı alcam trenç kot bot bide mavi ye gidip kendime yeni kot pantolon alcam kazak vs dolu
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Olsada harcasam olmayan paranın neyini harcıyim
tarafından
Orasi oyle
+1 oy
(2,631 puan) tarafından
Hahahah ayni ben ♡ 
tarafından
Buda kotu bir alışkanlık ya
(2,631 puan) tarafından
Bence değil ben memnunum :D evet çok lazım olan şeyi gider uygununu bulur alırım. Ama diğer türlü harcamam iyi ki de harcamam
+1 oy
(17,725 puan) tarafından
Kendim çiksam hicbişey alamam , kocama aldıriyorum. Bende kıyamıyorum paraya.
tarafından
Ay valla bende onla gideyim  bari
(1,908 puan) tarafından
Ayni benn kendi parama kıyamam kocamla cikincada en iyisini alirim:))))
(17,725 puan) tarafından
Ben kocamin verdiği harçliklari hep bankaya attım. Biraz birikimim oldu. Alısverişe gidincede gerek yok hayatim diyorum , ben öyle dedikçe daha fazla almak istiyor benimki ;)
(1,908 puan) tarafından
Ahahaha ben birikim yapamıyorum valla ama esin esirgemez hic alır allah var tabu bende ihtiyacım olani alırım herzaman almak icin almam
+1 oy
(164,069 puan) tarafından

Ben nakit oldumu kiyamiyom ama kart varsa harciyom kartla odeyince beleşe almişim hissi geliyo bana :ermm: :angel: :D

tarafından
Bende nakitte harcıyorum markete falan hatta param heo karttadır harcamayim diye kartta atarım
(164,069 puan) tarafından
Kart beni bozuyo bacim ☺️
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Ne guzel oyle.benim ewim bana para verdimi hepsini harciyomm.
tarafından
Oyle olmata zor boyle olmakta zor bacım ya
(1,437 puan) tarafından
Ewim her seyin parasin ayriyor benimcinde ayiriyor.bende ancak ogluma aliyom her seyi.ewimde aliyor bende aliyorumm .bitince bitdi param diyorum oda bana bakip guluyor .
0 oy
(144 puan) tarafından
Kıyılmıyor ama sonra o para başka yerlere gidiyor pişman oluyorum teşke alsaydım diye 
tarafından
Evey benimki  genelde markete gidiyor
(144 puan) tarafından
Aynen öyle ev gereçleri
0 oy
tarafından
Ben ihtiyaç dışı bişey almam almıyorum şimdi kışlik mont almayacam geçen seneki ceketimi giyerim etek de almam sadece 2 kışlık tayt 3 de kazak alacam hiç biseyim olmadığı için oda taytim var 3 tane daha geçen seneden ama kazağım yok maalesef başka da sadece bebeğime alicam kislik
tarafından
Bende kemdime hirka tarzi almak istiyorum ama alamıyorum iste elim varmıyor
tarafından
Geçim derdi hep var napican mecbur alınacak valla al bence
0 oy
tarafından

Harciyorum canim:D

tarafından
Ne guzel kız bol bol harca
tarafından
Aynen oyle yqpiyorum:))
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Eksik biseyim varsa kıyip alirim düşünmem yani pek..cocuktan önce hele hic düşünmezdim..simdi cocuk olunca ona aliyorum daha cok
tarafından
Ben düşünüyorum alsam mi almasam mi diye mağazayı tavaf ediyorum
0 oy
tarafından
Dışarı çıksam anasını aglatacam da dışarı çıkamıyorum bebekle :((
tarafından
Kisda geldi simdi hic çıkılmaz
(1,908 puan) tarafından
Bende çıkamıyorum ortalik maglum cok kotu genelde netten alıyorum cok nadirende çıkıyoruz ihtiyaçlar icin
0 oy
tarafından

Ben evlendigim den beri kışlık almıyorum kazak hiç almadım eşim kaynm kayinpeder triko da çalışıyor bana hep kazak getiriyolar bedavaya :D

tarafından
Bedava urun en sevdigim
0 oy
tarafından
Bu durumdan eşim çok memnun ama ben değilim ") hahha hiç bir şey almaya elim varmıyor aman bunu alacağıma boğazıma harcarım diyorum çocuğuma bir şey alırım diyorum öyle.diye diye kaldım donsuz tumansiz ")
tarafından
Bende oyle para hep markete gidiyor
0 oy
(320 puan) tarafından
İki ay önce eşim ixmirden 300 TL ye gömlek 350 TL'ye pantolon almıştı iki aydır kendime gelemedim o kadar laf ettim ki bı kez giymişti pantolonu bu verdi yikandiye meğer çocuğun kırmızı kilotu içine girmiş görmedim onca elbise içinde o mahfoldu 350 TL gitti çöpe bak dedim sen o parayı verdin utanmadin o yüzden oldu diye :)) ne üzüldü ama iki gün kendine gelemedi kizsam bı pantolon için değmez kizmasam catliycam diyip duruyodu ben de oh iyi oldu sen kimsin üçüncü çocuğun yolda hala aklın fikrin elbsielerde diyorjm sinir oluyorum 30 dan fazla gömlek pantolon var 15 takım elbise falan dünya kadar ayakkabı takı saat kolye yüzük patpumler hrseyi özel ben ise kendime çorap alınca fiyatına bakarım :0 :/ eşim harcıyor ama ben değil ikimiz bir olsak o zaman nolurdu bilemedim
tarafından
Bizde esimde harcamaz oda benim zorumla sadece kayramda bir gomlek aldi kendine
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Alcagim şey parasına değerse alırım.

İhtiyacim yoksa da almam .

Hızlı karar veriririm kıyafet konusunda
tarafından
Benim maalesef elim  gidip gidip gekiyi
0 oy
tarafından
Yok ki harcayalim :)))
tarafından
Buda guzledi
0 oy
tarafından
Ben çalışıp kazanırken alıyordum ağustos ayında istifa ettim bebiş için.. o günden beride bnmde elim gitmiyor harcamaya kıyamıyorum eşimin nasıl kazandığını görünce.. Bnm işim rahattı belki de ondan rahat harcıyordum bilemiyorum.
tarafından
Ben o zamanda harcayamiyorum
tarafından
Fuzuli harcamadım hiç ama ihtiyacımı alırdım hep ama şimdi ihtiyacı bile erteliyorum adama kıyamıyorum harcamaya..  Ama bnm akıllı harcar benden önce çok yemişler parasını şimdi ben varımda dırdır yapıp engelliyorum boş boş harcamasını..
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Bende o gün gittim çocuklara aldım kendime sadece toka aldım kışın şişecem zaten bu yıl da giyer ederim artık bu kış hiç bisey almıyorum yani
tarafından
Benim ihtiyacim var ama elim.varmıyor
0 oy
tarafından
Alacagim çok şey var başına gdiorm bakiom etikete neyse ya diorm geri almiorm
tarafından
Bende öyleyim sunu alayim bunu alayim diye paln yapıyorum geri  elim  bos cikiyirim
0 oy
(3,669 puan) tarafından
İhtiyacı oldugu zaman tabiki harcıyorum bidaha mı gelcem dünyaya cocuklarım ıstedıgını hayır diyemiyorum kısarak kendimizden, kısoyoruz
tarafından
Ben kıyamıyorum ya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 135 göst.
9 Aralık 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kubra- (1,228 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 285 göst.
14 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Seray_ (58 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 172 göst.
18 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde M.a.y.ezo (637 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 191 göst.

Kategoriler

1,493,187 soru

24,397,719 cevap

349,886 kullanıcı